Sultanbeyli Belediyespor Gölet'te ilk kez kazandı

Sultanbeyli Belediyespor Gölet'te ilk kez kazandı

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta Sultanbeyli Belediyespor, lig sonuncusu İnegöl Gençlergücüspor’u 6 golle geçmeyi başardı. Sultanbeyli temsilcisi Gölet Stadı’nda oynadığı 4.maçı sonunda ilk kez galip geldi.

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta Sultanbeyli Belediyespor, lig sonuncusu İnegöl Gençlergücüspor’u 6 golle geçmeyi başardı. Sultanbeyli temsilcisi Gölet Stadı’nda oynadığı 4.maçı sonunda ilk kez galip geldi.

Şakir’in 4 golle yıldızlaştığı karşılaşmada ev sahibi takım güzel goller seyrettirdi. Sultanbeyli Gölet Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi takım pozisyonla başladı. 1.dakikada sağ kanattan Yasin’in ortasında Şakir’in kafa vuruşu direğin yanı başından auta gitti.

Tobby çok sayıda hata yaptı
İnegöl Gençlergücüspor’un takım kaptanı ve Nijeryalı futbolcusu Tobby maçın başında çok ciddi hatalar yaptı ve bir anda takımı 2 farklı geriye düştü. Karşılaşmanın ikinci yarısıyla birlikte Tobby stoper yerine orta sahada görev yaptı. 18.dakikada sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Tobby topu göğsüyle kontrol etmek isterken araya Şakir girdi ve takımını öne geçirdi.1-0 21.dakikada Yasin’in sağ kanattan ortasında ceza sahası içerisinde Cenk topu kontrol etti ve Tobby rakibini çekti ve penaltıya sebebiyet verdi. Topun başına geçen Şakir kalecinin müdahalesine rağmen topu filelere bıraktı. 2-0

23.dakikada Cenk’in Berat’ın yanından kaleye attığı şut yan ağlarda kaldı. 25.dakikada Cenk kafa ile topu ceza sahası içerisine indirdi. Şakir’in şutunda top savunmaya çarparak oyun alanını terk etti. 28.dakikada ceza sahası üzerinden Şakir’in plase vuruşunda Oğuzhan topu koltuğunun altından kaçırdı ve fark 3’e çıktı.

Yedek kaleci ısınmaya gitti
İnegöl Gençlergücüspor 28 dakikada kalesinde 3 gol birden görünce kenar heyeti yedek kalecisi Bilal’i ısındırmaya gönderdi. Bilal ikinci yarının başında oyuna dahil oldu. O  da kalesinde 3 gol görse de yan toplarda ve başarılı kurtarışlarıyla ön plana çıktı.

38.dakikada konuk takımda Egemen’in ayağından Mehmet topu çaldı ve karşı karşıya kaldı. Mehmet’in şutunda kaleci ayaklarıyla topu çıkardı. İlk yarıda başka gol olmazken Şakir’in golleriyle devre 3-0 sona erdi.

Şakir bıraktığı yerden
İlk yarıda rakip fileleri 3 kez sarsan Şakir ikinci yarıya da golle başladı. 48.dakikada sol kanattan İsmail’in ceza sahası içerisine ortasında Şakir topun gelişine vurdu ve kaleci Bilal topu çeldi. Yakın mesafede Şakir bir kez daha gol vuruşunu yaptı ve skor 4-0 oldu. 

İnegöl Gençlergücü maçta 2 pozisyon bulabildi
56.dakikada Narman’ın savunmada pasında Özgür kaleci ile karşı karşıya kaldı ve oldukça zayıf vuruş yaparak adeta kaleci Ayhan’a top hediye edildi. 58.dakikada Hakan’ın sol kanatta dar açıdan kaleye attığı şut direğe çarparak oyun alanına döndü. 66.dakikada İsmail’in pasında Cenk kaleci ile karşı karşıya kaldı ve şutu üstten auta gitti. 81.dakikada İsmail ceza sahası içerisinde kaleciden sıyrıldı ve top 5.kez konuk takımın gitti. 83.dakikada Okan’ın kullandığı serbest vuruşta savunmada Aykut topu kendi ağlarına gönderdi.6-0 Karşılaşmada başka gol olmazken Sultanbeyli Belediyespor mücadeleyi 6-0 kazandı.

STAT: Sultanbeyli Gölet
HAKEMLER: Volkan Kırbaş, Şükrü Albayrakoğlu, Okan Oral
SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR: Ayhan, Emrah, Cihan, Halim(Dk.59 Tolga), Erol, Gökhan, Mehmet(Dk.64 Okan), İsmail, Yasin(Dk.69 Oğuz), Şakir, Cenk
İNEGÖL GENÇLERGÜCÜ: Oğuzhan(Dk.46 İbrahim), Aykut, Berat, Oktay, Tobby, Emrah, Narman, Egemen(Dk.78 Hüsnü), Özgür(Dk.63 Savaş), Ali, Hakan
GOLLER: Dk.18, 21, 28 ve 48 Şakir, Dk.81 İsmail, Dk.83 Aykut(kendi kalesine)
SARI KARTLAR: Dk.39 Halim, Dk. 45 Mehmet (Sultanbeyli Belediyespor)

sultanbeyli-belediyespor1-001.jpginegol-gencler-gucuspor-001.jpgsultanbeyli-belediyespor2-001.jpgsultanbeyli-belediyespor3-001.jpg

sultanbeyli-belediyespor4.jpgsultanbeyli-belediyespor5.jpgsultanbeyli-belediyespor6.jpgsultanbeyli-belediyespor7.jpg

sultanbeyli-belediyespor8.jpgsultanbeyli-belediyespor9.jpg

 

Haber : Erhan Harput - Foto : Murat Nazik

Kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.