Sultanbeyli Belediyespor Hüseyin Aydoğan'la devam dedi

Sultanbeyli Belediyespor Hüseyin Aydoğan'la devam dedi

Sultanbeyli Belediyespor'da 2013-2014 ve 2014-2015 sezonunda Teknik Direktörlüğünü yapan Hüseyin AYDOĞAN ve Yardımcı Antrenör Tarık ÖZTEMUR ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Gölet Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Dursun Ali KABA, Yöneticiler; Hüseyin AK, Tevfik ÇON, Hasan KUVVET, Teknik Direktör Hüseyin AYDOĞAN ve Yardımcı Antrenörümüz Tarık ÖZTEMUR katıldı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Dursun Ali KABA; “İstikrarın olduğu yerde başarının kaçınılmaz olduğunu geçtiğimiz iki yıl boyunca hep beraber gördük. Bizler Teknik Direktörümüz Hüseyin AYDOĞAN Hocamıza güveniyoruz. Önümüzdeki sezonda hep birlikte daha iyi noktalara geleceğimizden Allah’ın izni ile kuşkumuz yoktur” dedi.

Teknik Direktörümüz Hüseyin AYDOĞAN; “Sultanbeyli Belediyespor ile yola devam etmenin gururunu yaşıyorum. Sultanbeyli Belediyespor üst liglerde mücadele etme potansiyeline ve inancına sahip bir yönetim, taraftar ve tesisleşmeye sahip. Bizler de teknik anlamda bilgi birikimimizi ve mesaimizi Sultanbeyli Belediyespor’un başarısı için harcayacağız. İki sezondur devam eden başarılı bir grafiğimiz var, önümüzdeki yılda iddialı ve başarıya aç bir ekiple Şampiyonluğun en güçlü adayı olmak arzusundayız” dedi.

Yardımcı Antrenör Tarık ÖZTEMUR; “Uzun yıllardır Sultanbeyli Belediyespor’a hizmet eden biri olarak yuvada kalmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizler geçtiğimiz sezon birlik, beraberlik ve azimle nelerin başarılabileceğini herkese gösterdik. Önümüzdeki yılda İnşallah aynı istek ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Teknik Direktör Hüseyin AYDOĞAN yönetiminde 52 BAL ligi maçına çıkan Sultanlar 33 galibiyet, 13 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak ulaşılması güç bir istatistik yakaladı.

sultanbeyli-belediyespor1-017.jpg

 

Kaynak : http://sultanbeylibelediyespor.org/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.