Sultanbeyli Belediyespor'dan Beşiktaş'a

Sultanbeyli Belediyespor'dan Beşiktaş'a

Sultanbeyli Belediyespor A-Genç Takımında mücadele eden başarılı savunma oyuncusu Burak Yamaç, Beşiktaş’a transfer oldu.

Sultanbeyli Belediyespor A-Genç Takımında mücadele eden başarılı savunma oyuncusu Burak Yamaç, Beşiktaş’a transfer oldu.

1998 Kahramanmaraş/Elbistan doğumlu olan 1.90 boyundaki kule geçtiğimiz iki yıl boyunca Sultanbeyli Belediyespor savunma hattında ortaya koyduğu üst düzey performansın ardından Beşiktaş’ın dikkatini çekerek transfer oldu.

Altyapı koordinatörü Davut Şahin; “Sultanbeyli Belediyespor camiası olarak altyapıda ana prensibimiz karakterli, disiplinli ve iyi futbolcu yetiştirmektir. Altyapı hocalarımız Faruk Çelik, Ergin Kubatlıoğlu, Atilla Erdoğan, Mesut Tikiz ve yardımcıları alanlarında uzman ve donanımlılar. Altyapımızda şuan 250 lisanslı, 200 Futbol Akademisi olmak üzere 450 sporcuya haftanın 7 günü hizmet veriyoruz. Altyapımızda ve Futbol Akademisinde oynayan tüm oyuncularımız çok özel ve yetenekli. Bizlerde sahip olduğumuz imkanları en verimli şekilde kullanarak bu gençlere hizmet ediyoruz. Burak Yamaç’ta kulüp değerlerine sahip çıkan, ahlaklı, disiplinli ve yetenekli bir futbolcudur. Beşiktaş’a transferi bizleri şaşırtmadı çünkü altyapımızda Türkiye’nin hatta Avrupa’nın birçok takımında oynayabilecek potansiyele sahip birçok oyuncumuz var. Kulübümüzün çıkarları doğrultusunda oyuncularımızın bu şekilde büyük kulüplere transfer olması bizleri ayrıca gururlandırmaktadır.” dedi.

Başarılı Futbolcu Burak Yamaç, “Öncelikle beni büyüten anneme, babama, üstümde emeği olan Şeyda ablama, Murat abime ve destek olan herkesten Allah razı olsun hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Sultanbeyli Belediyespor’a gelmemi sağlayan başta Selahattin Toprak olmak üzere Mustafa Aşkın Gürel, Eray Düzgün hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum emekleri üstümde çok fazla. Buraya ilk geldiğimde yeni bir hayata başladığımı anladım bundan sonrası çok farklı olacak benim için demiştim kendi kendime. küçüklüğümden beri hayalini kurduğum mesleğe Sultanbeyli Belediyespor ile daha çok yaklaştım. Burada benden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Sultanbeyli Belediyespor Yönetimine, Davut Şahin Hocama, Altyapı Hocalarımızdan Atilla Erdoğan, Faruk Çelik, Ergin Kubatlıoğlu, Mesut Tikiz ve tüm personel arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ayrıca okul idarecilerimden Müdür Murat Fırat ve Müdür Yardımcısı Şahin Öztürk hocalarıma da sağladıkları kolaylıklar için ayrıca teşekkürü borç bilirim. Nereye gidersem gideyim Sultanbeyli Belediyespor Kulübünü en iyi şekilde temsil edeceğime ve bu armanın özel olduğunu herkese hissettireceğime dair söz veriyorum.” dedi.

sultanbeyli-belediyespor1-022.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.