Sultanbeyli Uzunderespor liderliğe yükseldi

Sultanbeyli Uzunderespor liderliğe yükseldi

İstanbul 1.Amatör lig 16. Grubta zirve mücadelesi veren Sultanbeyli Uzunderespor, Yenisahra Stadında konuk olduğu Acıbadem Üsküdarspor'u üstün bir oyun sonrasında 6-0 mağlup ederek grubun yeni lideri oldu.

İstanbul 1.Amatör lig 16. Grubta zirve mücadelesi veren Sultanbeyli Uzunderespor, Yenisahra Stadında konuk olduğu Acıbadem Üsküdarspor'u üstün bir oyun sonrasında 6-0 mağlup ederek grubun yeni lideri oldu.

Celal Eser, Abdülkadir Ügüdür ve Abdullah Işık hakem triosunun yönettiği mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Sultanbeyli Uzunderespor, ilk dakikalardan itibaren baskılı oyununu rakibine kabullendirerek etkili ataklar yapmaya başladı. Sağ ve sol kanatları mükemmel kullanan Sultanbeyli temsilcisi aradığı golü günün başarılı isimlerinde Şükrü Yay'la bularak 1-0 öne geçti.

Galibiyet golünün morali ile farkı açmak isteyen konuk ekip, Şükrü'nün ceza alanı içinden vurduğu şut kaleciden sekti ve Münir Mutlu Çalmaşur topu filelere yollayarak skoru 2-0 yaptı. Kontra toplarla atak yapan ve pozisyon arayan ev sahib Acıbadem Üsküdar yakaladığı fırsatlarda kaleci Hamza müthiş kurtarışlarla rakibine gol izni vermedi ve ilk yarı Uzunderspor'un 2-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarı Uzunderespor farkı açtı

İkinci yarıya hızlı başlayan Acıbadem Üsküdarspor'un son vuruşlarda başarı sağlayamadı. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını veren Sultanbeyli Uzunderespor Mehmet Karasu ile skoru 3-0 yaptı.

Bu golle rahatlayan lacivert kırmızılılar Şükrü'yü oyundan çıkararak Batuhan Yıldız'ı oyuna aldı. 70.dakikada Burak Değirmenci'nin yerine genç Burak Dura oyuna girdi. Oyuncu değişiklikleri ile tekrar oyunda baskıyı kuran Uzunderespor Fatih'in sol çaprazdan içeri girip vurmasıyla maçı 4-0 yaptı. Atakları bitmek bilmeyen konuk ekipte Emre Kaya ceza alanının dışından şık bir vuruş yaptı top direkte patladı, dönen topu Burak Dura filelere yolladı ve skor 5-0 oldu. Maçın sonlarına doğru korner atışı kullanıldı boşta kalan topu genç isim Burak Dura topu filelere yolladı ve bu golün santrası yapılmadı. Mücadeleyi konuk ekip Sultanbeyli Uzunderespor 6-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Sultanbeyli Uzunderespor grubun yeni lideri oldu

Bu sonuçla 14 puana yükselen Uzunderespor galibiyet serisini 3 maça çıkararak grubun yeni lideri oldu. Uzunderspor önümüzdeki hafta evinde Özkaracaahmetspor'u misafir ederken, Acıbadem Üsküdar deplasmanda İstanbul Esnafspor'la karşılaşacak.

sultanbeyli-uzunderespor1.jpgsultanbeyli-uzunderespor2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.