Sultanbeyli'de asayiş berkemal

Sultanbeyli'de asayiş berkemal

Sultanbeyli'de düzenlenen huzur toplantısında, ilçede artan polis sayısıyla güvenlik konusunda her geçen gün daha iyiye gidildiği belirtildi.

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce "huzur toplantısı" yapıldı. 

Sultanbeyli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kaymakam Mehmet Ceylan'ın başkanlığında, Sultanbeyli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, ilçenin emniyeti ve suç oranları ile ilgili bir yıllık istatistiksel veriler vatandaşlara anlatıldı. 

Toplantıda konuşan Kaymakamı Mehmet Ceylan, "Sultanbeyli, gerçekten İstanbul'un diğer ilçelerine göre oldukça huzurlu. Teşkilatımızın gayretleri, İl Emniyet Müdürlüğümüzün desteği ve belediyemizin katkılarının bunda büyük payı var. Ancak asıl önemlisi siz değerli Sultanbeylililerin vermiş olduğu destek. Çünkü bu işlerde önemli olan halkla bütünleşebilmektir" dedi. 

İlçe Emniyet Müdürü Vahap Karaca da Sultanbeyli'de açılan yeni polis merkezleri ve artan polis sayısıyla ilçenin güvenlik noktasında her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. 

Suç eğilimlerindeki azalmayı sayısal verilerle anlatan Karaca, "Sultanbeyli'deki tüm kurumlar şehrin daha güvenli olabilmesi için Emniyet Müdürlüğümüze destek vermektedir. Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü olarak bizler de suç oranlarının sıfıra inmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 
Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ise ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Vahap Karaca ile tüm emniyet personeline başarı diledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.