Sultanbeyli'de Bayrampaşaspor kazandı

Sultanbeyli'de Bayrampaşaspor kazandı

Spor Toto 3.lig 3. Grupta alt sıralardan yükselmek isteyen Sultanbeyli Belediyespor, evinde Bayrampaşaspor'u misafir etti. Mücadeleyi uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 kazanan konuk ekip Bayrampaşaspor 3 puanın sahibi oldu.

Spor Toto 3.lig 3. Grupta alt sıralardan yükselmek isteyen Sultanbeyli Belediyespor, evinde Bayrampaşaspor'u misafir etti. Mücadeleyi uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 kazanan konuk ekip Bayrampaşaspor 3 puanın sahibi oldu.

Sultanbeyli Gölet Tesislerinde oynanan karşılaşmayı Kırklareli Bölgesi hakemi İlker Güneş yönetirken, yardımcıları Hasan Hüseyin Tetik ve Murat Altan oldu. Levent Buğra Vartemel karşılşamada 4.hakem olarak görev yaptı.

İlk yarıya iki takımda savunma güvenliğini ön planda tutarak başladılar. Daha çok gol yememeyi düşünen iki takımın ender geliştirdiği ataklardan Sultanbeyli Belediyespor Muhammet Fatih Kanat ve Fatih Dalgıç ile yararlanamazken, konuk ekip Bayrampaşaspor Said Can Açıkalın ve Benhur Keser ile başarılı olamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi.

İkinci yarı ilk yarıya göre biraz daha hareketli başladı. İki takımında beraberliği bozmak için yaptığı ataklardan gol sesi çıkmadı.

Kubilay Serbest Bayrampaşaspor'a 3 puanı getirdi

Normal süresinde gol olmayan mücadelede uzatma dakikalarına geçildi. Uzatmaların ilk dakikasında Bayrampaşaspor karambolde topa son dokunan Kubilay Serbest'in golü ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu gole itirazlarını sürdüren Sultanbeyli Belediyespor'dan Bülent Erdalkıran maçın hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışına yollandı. Kalan sürede başka gol olmayınca mücadeleyi deplasmanda 1-0 kazanan kırmızı yeşilli Bayrampaşaspor play-of yolunda çok önemli bir galibiyet elde etti.

Bayrampaşaspor seyircisine koştu
Maç sonu kendisini desteklemeye gelen az sayıdaki seyircisiyle bütünleşen Bayrampaşaspor'lu futbolcular galibiyeti doyasıya kutladılar.

Bu galibiyetle puanını 18 yapan Bayrampaşaspor, önümüzdeki hafta evinde Payasspor’u misafir ederken, 12 puanda kalan Sultanbeyli Belediyespor deplasmanda 12 Bingölspor ile karşılaşacak.

STAT : Sultanbeyli Gölet Tesisleri
HAKEMLER: İlker Güneş - Hasan Hüseyin Tetik - Murat Altan / Leven Buğra Vartemel
SAHA KOMSERİ : Ali Gün
SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR : Furkan, Burak, Dursun, Muhammed, Fatih, Burak, Mesut, Enes, İbrahim, Gökhan, Bülent
YEDEKLER : Metehan, Cihan, Çağkan, Güven, Emrah, Mesut, Batuhan
TEKNİK SORUMLU : Davut Şahin
BAYRAMPAŞASPOR: Yunus Emre, Fahri, Recep, Kubilay, Bülent, Güray, Furkan, Benhur, Said Can, Hüseyin, Berkay
YEDEKLER : Barış, Sefa, Ali Görkem, Ahmet, Hüseyin, Recep, Gökhan
TEKNİK SORUMLU : Murat Şenvardar

bayrampasaspor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.