Sultanbeyli'de yangın korkuttu

Sultanbeyli'de yangın korkuttu

Sultanbeyli'de bir evde elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu yangın çıktı. Apartman duman altında kalırken, zamanında müdahale faciayı önledi.

Olay, saat 00.30 sıralarında, Petrol Yolu Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu evi kaplayan alevler, içerideki şahısları uykuda yakaladı. Yangının çıktığı binanın karşısında bulunan fabrika bekçisi, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. Apartmanda dumandan etkilenen 3 kişi ambulansta tedavi edildi. 

CAMDAN BAĞIRDI: ÇOCUĞUMU KURTARIN!
Duman sebebiyle evden güçlükle çıkmayı başaran Fikret Öztekin, "Yatmaya gidiyordum. Birden dumanlar bizim daireye gelmeye başladı. Salon ve mutfak aşırı duman aldığı için yatak odasına kaçtık. Oraya az duman geliyordu. Ben camdan bağırdım çocuğumu kurtarın diye. İtfaiye yaklaşık 10 dakika içinde çocuğumu kurtardı. Allah'a çok şükür hiçbirimizde kalıcı bir yara yok. Yaklaşık 15 dakika içeride mahsur kaldık. Ben bağırdıktan sonra itfaiye hemen bize müdahale etti" dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.