Sultangazi zirve takibini bırakmıyor

Sultangazi zirve takibini bırakmıyor

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sultangazispor, grubun İstanbul takımlarından olan Avcılar Gençlikspor ile karşı karşıya geldi.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sultangazispor, grubun İstanbul takımlarından olan Avcılar Gençlikspor ile karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 2-0 biten mücadeleyi konuk ekip Sultangazispor 5-0 kazanarak galibiyet serisini sürdürdü.

Karşılaşma konuk ekip Sultangazispor’un vuruşu ile başladı. Mücadelenin ilk dakikalarından itibaren baskılı bir futbol ortaya koyan konuk ekip Sultangazi karşılaşmanın 24.Dakikasında Serdal ile serbest vuruş kullandı. Serdal’ın şutunda kaleci Sertaç topu güçlükle kornere çeldi. Mücadelenin 27. Dakikasında sol taraftan içeri kesilen ortada kaleci Sertaç büyük bir hata yaparak topu elinden kaçırdı. Kalecinin hatasını affetmeyen Serdal, Sultangazispor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarının sonlarına doğru Sultangazispor sağ taraftan korner kullandı. Kullanılan kornerde ceza sahası içerisinde karambol yaşandı. Boşta kalan topa İbrahim Traore dokundu ve top ağlarla buluştu. Bu gol ile Sultangazispor soyunma odasına 2-0 galip girdi.

İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren konuk ekip Sultangazispor, karşılaşmanın 74. Dakikasında Serdal ceza sahası dışından sert bir vuruş yaptı. Serdal’ın şutunu kaleci Sertaç çıkardı dönen topu iyi takip eden Ömer Faruk durumu 3-0’a getirdi.

Mücadelenin 74. Dakikasında Serdal ceza sahası içerisine girerek Ömer Faruk’a pasını verdi. Topla buluşan Ömer Faruk müsait pozisyonda olan İbrahim Traore’ye bıraktı. Traore düzgün bir vuruşla durumu 4-0 yaptı.

Karşılaşmanın 78. Dakikasında Sultangazispor’un kaptanı Kemal Emre Bozoğlu sakatlığı nedeni ile yerini Yasin’e bıraktı. Mücadelenin 80. Dakikasında Can’ın ara pasında topla buluşan Ömer Faruk’un şutu farklı şekilde oyun alanını terk etti.

Karşılaşmanın 82. Dakikasında İbrahim Traore sağ taraftan ceza sahasına indi, ancak Traore topu ayağından açtı. Kaleci Sertaç topu uzaklaştırmaya çalıştı ancak top Serdal’da kaldı. Serdal topu boş kaleye yuvarladı ve durum 5-0 oldu.

Karşılaşmanın 85. Dakikasında Sultangazispor’un başarılı ismi Serdal yerini Mehmet bıraktı. Mücadelenin 87. Dakikasında Sultangazispor’da kaleci Cemal yerini Hakan’a bıraktı. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Sultangazispor, Avcılar karşısında rahat bir galibiyet elde etti ve zirve yarışını sürdürdü.

 

avcilar-genclikspor1.jpgsultangazispor.jpgavcilar-genclikspor2.jpgavcilar-genclikspor3.jpg

 

Haber : Zekeriye Yılmaz - Foto : Öner Yığrık

kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.