Sultanlar 4 Dörtlük…

Sultanlar 4 Dörtlük…

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Eskişehir Sağlıkspor’u Bülent Çakmak ve Yasin’in ayağından bulduğu gollerle 4-1 mağlup etti.

Maça istediği gibi başlayamaya Sultanbeyli Belediyespor, 20.dakikadan sonra oyun kontrolünü iyice eline aldı. 35. dakikada sağ kanattan Burak’ın kullandığı serbest atışı tecrübeli oyuncu Bülent Çakmak kafayla ağlara gönderdi. 1-0. Dakikalar 46 yı gösterirken sahneye çıkan Yasin Sultanları 2-0’lık üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.
 İlk yarı 2-0’lık Sultanbeyli Belediyespor’un üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya istekli başlayan Sultanlar  57. Dakikada farkı üçe çıkaran golü yine Yasin’le buldu 3-0. Skorun verdiği avantajla oyunu iyice rolantiye alan Sultanbeyli Belediyespor,  86. Dakikada kendi kalesinde golü gördü ve Sağlıkspor skoru 3-1’e taşıdı. Maçın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Bülent Çakmak maçın sonucunu belirleyen golü attı ve Sultanbeyli Belediyespor  rahat bir galibiyetle puanını 12’ye çıkardı. Maçtan sonra misafir takıma yemek veren Sultanbeyli Belediyespor kulüp başkanı Dursun ali Kaba, önemli bir galibiyet aldık ve doğruları yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz. Sağlıkspor’a gösterdikleri mücadeleden ve oynadıkları temiz futboldan dolayı teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı. Ayrıca Belediye Başkanımız Hüseyin Keskin maçı izleyerek, maç sonunda futbolcuları  ve teknik heyeti tebrik etti. Güzel bir hava yakaladıklarına değinen Keskin sizler ve bizler elimizden gelenin en iyisini yaparak Sultanbeyli’yi hak ettiği yere getireceğimize sonuna kadar güveniyorum dedi. Haftaya oynayacağı Beyköy  Belediyespor  maçının hazırlıklarına Salı günü saat 15;30 da kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla devam edecek.



kaynak : sultanbeylibelediyespor.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.