Süper Karabekirspor

Süper Karabekirspor

İstanbul 1. Amatör Ligi 13. grubta Süper Amatör lige çıkacak ikinci takımın belirleneceği Anadoluhisarı ve Karabekirspor karşılaşması Spor Akademisi Stadında oynandı.

İstanbul 1. Amatör Ligi 13. grubta Süper Amatör lige çıkacak ikinci takımın belirleneceği Anadoluhisarı ve Karabekirspor karşılaşması Spor Akademisi Stadında oynandı.

Zorlu mücadeleyi Klasman hakemlerinden Selim Özen yönetirken yardımcılıklarını Ahmet Yeşilak ve Ufuk Uğurlu yaptılar. Mücadeleyi mutlak kazanması gereken ev sahibi Anadoluhisarı, yoğun seyirci desteğinide alarak mücadeleye hızlı başladı. ilk dakikalarda Karabekir kalesine giderek pozisyon arayan Yeşil Sarılılar yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.İlerleyen dakikalarda oyuna ortak olup ataklar yapan Karabekirspor 25.dakikada Ali Kemal'in Serbest vuruştan attığı mükemmel golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca ilk yarı konuk ekip Karabekirspor'un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya ev sahibi ekip hızlı başladı, Beraberlik golü arayan Yeşil Sarılılar 55.dakikada Murat'ın attığı golle skorda dengeyi sağladılar 1-1. Beraberlik golünden sonra karşılıkla atak yaparak galibiyet golü arayan iki takımdan misafir takım başarılı oldu. 65.dakikada Erdinç'in kullandığı korner atışında kafa ile topu filelere yollayan Ali Kemal takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra tüm hatları ile ileri çıkan Anadoluhisarı, sağlı sollu ataklarla beraberlik golü arasada Karabekir defansının zamanında müdahaleleri ev sahibi ekibe gol şansı vermedi. Uzatma dakikalarındada sonuç değişmediı ve Ümraniye temsilcisi zorlu mücadeleyi 2-1 kazanarak Süper Amatöre çıkan takım oldu.

Karabekirspor ilk kez Süper Amatörde

Maç sonu görüşlerini aldığımız Karabekirspor'un Başarılı Teknik Direktörü Kamil Emin Tokgözlü "Öncelikle birliğimizi beraberliğimizi sağlayarak bizlere inanan güvenen her maçta yanımızda olan değerli Başkanım Salim Çetinkaya'ya bu galibiyeti armağan ediyorum. Karabekirspor tarihinde ilk kez çıkılan Süper Amatör lige benimle beraber yanımda olan, inanan, güvenen ve tarih yazan değerli futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bizi her maçta destekleyen değerli taraftarlarımıza ve yönetim kurulumuza ayrıca çok teşekkür ederim. Süper Amatör lig tüm Karabekir camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

karabekirspor1-001.jpgkarabekirspor2-001.jpgkarabekirspor3-001.jpgkarabekirspor4-001.jpg

karabekirspor5-001.jpgkarabekirspor6-001.jpgkarabekirspor7-001.jpgkarabekirspor8-001.jpg

karabekirspor9.jpgkarabekirspor10.jpgkarabekirspor11.jpgkarabekirspor12.jpg

 

 

karabekirspor13.jpg

 

Haber-Foto : Murat Demirci

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum