Süper Pendikgücü

Süper Pendikgücü

İstanbul 1. Amatör ligi 14. grup'ta 21. haftanın önemli karşılaşmasında lider Pendikgücü, Üsküdar Anadolu deplasmanında 2-1 galip gelerek şampiyonluğunu ilan etti.

İstanbul 1. Amatör ligi 14. grup'ta 21. haftanın önemli karşılaşmasında lider Pendikgücü, Üsküdar Anadolu deplasmanında 2-1 galip gelerek şampiyonluğunu ilan etti.

Selimiye Stadında oynanan zorlu mücadeleyi Selamet Yılmaz, Mehmet Demir ve Aydın Çavuşoğlu hakem triosu yönettiler . Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya iki takımda karşılıklı ataklarla başladılar, her iki takımda ilk yarıda net gol pozisyonlarından girip yararlanamadılar ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

2. yarıya her iki takım kontrollü başladılar konuk takım rakibine göre daha rahat bir oyun sergiliyordu ev sahibi Üsküdar temsilcisi rakibini üstüne gidip golü bulup gruptan çıkma şansını sürdürmek istiyordu. 78. dakikada konuk takım kontra atakla çıktığı rakip ceza sahasının önünde topla buluşan günü başarılı ismi Mehmet Akdeniz, topu önüne aldı şık bir plaseyle topu filelere gönderdi 1-0.

Golden sonra ev sahibi takım rakibini üstüne giderek beraberlik golünü bulmak istiyordu 85.dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içine gelen topu iyi takip eden Semih Tarım şık bir voleyle topu ağlara gönderdi 1-1. Karşılaşma bu sonuçla  tamamlandı derken 88.dakikada sol kanattan konuk takım kazandığı serbest atışı topun başına Mehmet Akdeniz geldi şık bir vuruşla topu filelere gönderdi 2-1 karşılaşma bu sonuçla tamamlandı. Pendikgücü Puanın 48 yaparak 14 grubun şampiyonu oldu.   

anadolu-uskudarspor1.jpgpendikgucuspor.jpganadolu-uskudarspor2.jpganadolu-uskudarspor3.jpg

anadolu-uskudarspor4.jpganadolu-uskudarspor5.jpganadolu-uskudarspor6.jpganadolu-uskudarspor7.jpg

 

Haber-Foto : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.