Taş Hastalığının Tedavisinde Yeni Yöntemler Kursu

Taş Hastalığının Tedavisinde Yeni Yöntemler Kursu

Acıbadem Üniversitesi ve Minimal İnvaziv Üroloji Derneği'nden uzmanlara özel kursun konusu 'Taş Hastalığının Tedavisinde Yeni Yöntemler'

Bazen bir cihaz bazen de cerrahi yöntemlerle tedavi edilen taş hastalığı, Acıbadem Üniversite Tıp Fakültesi ve Minimal İnvaziv Üroloji Derneği tarafından uzmanlara yönelik düzenlenen bir kursla masaya yatırılacak. Taşların cerrahi tedavisinde yeni yöntemlerin ele alınacağı kursta, canlı yayınla ameliyatlar da yapılacak.
 
Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Minimal İnvaziv Üroloji Derneği işbirliğiyle düzenlenen "Fleksible Üreteroskopik Taş Cerrahisi Kurs Programı", bugun ve yarın Acıbadem Maslak Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Kurs direktörlüğünü Acıbadem Maslak Hastanesi Üroloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Kural’ın yaptığı programın 2 Şubat Cumartesi günü yapılacak bölümünde fleksible üreteroskopideki temel bilgiler, komplikasyonların önlenmesi ve taş cerrahisi kursu verilecek.

Programın pazar günü gerçekleştirilecek olan bölümü canlı ameliyatlarla başlayacak. Ardından düzenlenecek panelde "2 cm'den küçük böbrek taşlarının tedavisi", "Taş cerrahisinde kullanılan yeni yöntemler ve uygulamalar", "Taş dışı hastalıklarda kullanılan endoskopik tedaviler", "Çocuklarda ve gebelerde taş hastalığı" gibi başlıklar altında bilimsel toplantılar yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.