Taşdelenspor lige puansız başladı

Taşdelenspor lige puansız başladı

İstanbul 2.Amatör lig 16.grubun iddialı takımlarından Taşdelenspor, evinde misafir ettiği 1453 Maltepe Gençlikspor'a 1-0 yenilerek lige buruk bir başlangıç yaptı.

İstanbul 2.Amatör lig 16.grubun iddialı takımlarından Taşdelenspor, evinde misafir ettiği 1453 Maltepe Gençlikspor'a 1-0 yenilerek lige buruk bir başlangıç yaptı.

Alemdağ Stadında oynanan çekişmeli mücadeleyi Ziya Aydemir, Hasan Hakan Sancar ve Gürkan Çakar hakem triosu yönettiler. İki takımda ilk maçlarını kayıpsız geçerek lige 3 puanla başlamak istemesi mücadelenin hızlı başlamasına neden oldu.

Kadir Turgut takımına 3 puanı kazandırdı

Karşılıklı başlayan ataklarla skor üstünlüğünü almak isteyen takımlardan konuk ekip 1453 Maltepe Gençlikspor 15.dakikada Kadir Turgut'un attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra rakip kale önünde pozisyon arayarak beraberlik golünü atmak isteyen ev sahibi Taşdelenspor, Kemal Ürkmez ve İsmail Aksu ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İlk yarı Maltepe temsilcisinin 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarısı büyük çekişme içinde başlayan mücadelede tüm hatları ile yüklenerek beraberlik golü arayan Çekmeköy temsilcisi karşısında iyi savunma yapan 1453 Maltepe Gençlikspor, rakibine gol şansı vermeyerek maçı kazanmasını bildi.

1453 Maltepe Gençlik lige 3 puanla başladı

Bu galibiyetle lige 3 puanla başlayan 1453 Maltepe Gençlikspor önümüzdeki hafta evinde Fetih Kelkitspor'u misafir ederken, İlk maçında umduğu sonucu alamayan Taşdelenspor. Hilalspor deplasmanında puan arayacak.

tasdelenspor1-002.jpg1453-maltepe-genclikspor.jpgtasdelenspor2-002.jpgtasdelenspor3-002.jpgtasdelenspor4-002.jpgtasdelenspor5-002.jpgtasdelenspor6-002.jpgtasdelenspor7-002.jpgtasdelenspor8-002.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.