Tatil oyunları devam ediyor

Tatil oyunları devam ediyor

Öğrencilere en güzel karne hediyesi Esenler Belediyesi’nden geldi. Kemer Spor Kompleksi’nde Yarıyıl Tatil Oyunları etkinlikleri kapsamında; ilçedeki öğrenciler, Masa Tenisi, Satranç, Futsal, Taekwondo ve Güreş branşlarında yarışmalara katılarak gönüllerin

Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte ilçede eğitim gören öğrencileri spora teşvik etmek ve yarı yıl tatillerini iyi değerlendirmelerine imkan sağlamak için harekete geçen Esenler Belediyesi,   “Yarı Yıl Tatil Oyunları”  etkinliklerine start verdi.

Esenler Spor Kompleksi’nde düzenlenen etkinlikler,  Bilek Güreşi ve Dama müsabakalarıyla başladı. Çok sayıda öğrencinin ilgi gösterdiği yarışta, hem eğlenen, hem de keyifli vakit geçiren öğrenciler, birbirleriyle yaptıkları kıyasıya mücadelede şampiyon olabilmek için uzun süre ter döktüler. Alanlarında uzman eğitmenler tarafından eğitimler de alan öğrenciler, bilek güreşi ve damayla ilgili teknik bilgileri de eğitmenlerinden öğrendiler.

Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Mini Voleybol Müsabakası ise büyük bir heyecana sahne oldu. Özel ve devlet okullarının katıldığı maçlarda Esenler Belediyesi Spor Kompleksi Voleybol Kız ve Erkek takımları da hazır bulundu.


TATİL OYUNLARI DEVAM EDİYOR

Esenlerde bulunan ilk ve orta öğretim okullarının yanı sıra Esenler Bilgi Evleri ve ESGEV öğrencilerinin de katıldığı Yarıyıl Tatil Oyunları’nda dereceye giren öğrencilere kupa, madalya ve çeşitli ödüller veren Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, ilçedeki öğrencileri sportif faaliyetlere çekmek istediklerini belirterek, bu anlamda yarıyıl tatilinin bir fırsat olduğunu ve öğrencilerin de bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti. Hamza, “Öğrencilerimizin 15 günlük yarıyıl tatilinde, hem dinlenip, hem de spor yaparak keyifli zamanlar geçirebilmesi için, Esenler Belediyesi olarak bir etkinlik takvimi hazırladık”  dedi. Yarıyıl tatil oyunlarının okullar açılana kadar devam edeceğini söyleyen Özcan; Masa Tenisi, Satranç, Futsal, Taekwondo ve Güreş branşlarında da yarışmalar gerçekleştireceklerini belirtti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.