Tecavüz zanlısı, geçirdiği kazayı Facebook’ta yayınlayınca yakayı ele verdi

Tecavüz zanlısı, geçirdiği kazayı Facebook’ta yayınlayınca yakayı ele verdi

Beyoğlu’nda 5 yabancı kadına tecavüz ettiği öne sürülen zanlı, geçirdiği trafik kazasına ait görüntüyü Facebook’ta paylaşınca yakayı ele verdi. Bodrum ve Beyoğlu polisinin ortaklaşa yaptığı operasyonla yakalanan zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk ed

İddiaya göre, Galata Kulesi, Karaköy gibi turistlik mekanlarda yardımcı olmak bahanesiyle kadınlara yaklaşan Kadir O. (31) tanıştıkları kişilerle arkadaşlık kurdu. Turist kadınları Galata‘nın arka sokaklarına getirdiği öne sürülen Kadir O. burada kadınlara tecavüz etti. Şikayetler üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı ve şahsın kimliğini güvenlik kameralarından belirledi. Yaklaşık 10 gün önce İstanbul’dan Bodrum’a otobüsle giden Kadir O.’nun içinde bulunduğu araç Bursa yolu üzerinde kaza yaptı. Şüphelinin Bursa’da kaza geçirdiğini öğrenen Beyoğlu ekipleri, şahsın kaza görüntüsünü sosyal paylaşım sitesi Facebook’a koyduğunu belirledi.

İncelemelerini derinleştiren polisler, Bursa ve Bodrum emniyeti ile ortaklaşa bir operasyon düzenledi. Bodrum’a gittiği belirlenen şüpheli bir internet kafede gözaltına alındı ve İstanbul’a getirildi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde mağdur kadınlar tarafından da teşhis edilen zanlının yapılan adli kontrolünde parmağında bulunan ısırık izinin tecavüz ettiği kişiye ait olduğu belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.