Tekin; Fesih İşler siyasilere adeta ders verdi

Tekin; Fesih İşler siyasilere adeta ders verdi

Şişli Belediye Meclisi'ne yedek listeden 12'nci sıradan yazılmasına rağmen 500 kişilik bir organizasyon gerçekleştiren Fesih İşler tüm siyasilere adeta ders verdi.

 Şişli Belediye Meclisi'ni oluşturacak isimler için, Şişli'deki tüm siyasi partilerde listesinin adaletsiz ve halkı temsil etmeyen isimlerden oluşturulduğuna dair iddialar konuşulurken bir partinin yedekten 12'nci sıradan ismi yazılan Fesih İşler adeta tüm siyasilere ders verdi.

YAYIN YÖNETMENİMİZİ ELEŞTİRMEK

İÇİN GAZETEMİZE GELMİŞTİ

Gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Tekin'i partimizi fazla eleştiriyorsunuz diye tepki göstermek için gazete merkezimize gelmişti. Sonra da yapacağı etkinliğe yayın yönetmenimizi davet etmişti. Göstermiş olduğu samimiyetten dolayı Fesih İşler'i yanlız bırakmayan Yayın Yönetmenimiz Mehmet Tekin'de etkinliğe katılmıştı.

Yayın Yönetmenimiz Mehmet Teki n’in konu ile ilgili yaptığı açıklamalara yer veriyoruz.  

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI'DA ŞAŞIRDI

Fesih İşler'in davetine katılan belediye başkan adayı da bu duruma şaşırdı. Şaşkınlığını da 'Burada bulunan bu kalabalık ile biz belediyeyi alırız' diyerek belirtti. Bu da belediye başkan adayının böyle bir kalabalığa şahit olmadığının göstergesiydi adeta. Bir başka deyişle de meclise girmeyi garantileyecek sıralamada olan meclis üyelerinin böyle bir etkinlik düzenlediklerini görmediğinin de işaretiydi.

Böyle siyasetçilerin varlığı siyasete kalite getirecektir. Bunun sağlanabilmesi için de bu kaliteyi isteyen ilçe başkanları ve belediye başkanları gerekir. En önemlisi de bunu isteyen Şişlili gerekir.

‘YANLIŞ YAPANA CEZA

İYİ YAPAN ÖDÜL VERMELİYİZ’

Biz yanlış yapan bütün siyasetçileri eleştiriyoruz. Ama fanatik olan hiçbir Şişliliye de yaranamadık. Ayrıca da yaranmak diye de bir niyetimiz yok. Şişlili nasılsa Şişli’yi yönetenler de onun gibi olacakları bir gerçek. Ben de bana layık bir yönetim bulabilmek için kendimi mecbur hissediyorum. Ayrıca ben bir Şişlili olarak daha iyi yaşanabilir bir Şişli’de yaşamak isterim. Bu da benim doğal hakkım olsa gerek.

Ben kendi aile içinde nasılsam toplumda da öyle olmayı ahlaki bir sorumluluk olarak görüyorum. Ailemde de bir hata veya yanlış karşısında eleştiriyorsam toplumda da yanlış olanları eleştiriyorum. Bir de benim vazifem gazetecilik. Ben görevimi layıkıyla yapmaya mecburum. En azından ben öyle hissediyorum.   

‘BİZİM GÖREVİMİZ HALKA GERÇEKLERİ ANLATMAK’

Bizler yerel anlamda kim iyi ise ona oy vermeliyiz. Ben de Şişli’de yaşan bir birey olarak gazetecilik görevim gereği Şişli Halkını aydınlatmak ve gerçekleri göstermekle kendimi yükümlü hissediyorum. Yirmi yıldır da duruşumdan taviz vermemiş biri olarak gönlüm de çok rahat. Şahsi menfaatlerimin peşinde koşan bir gazeteci olsaydım mutlak olarak bir tarafı tutmam gerekirdi. Bu kadar yılda bu halk bu gazetenin yaşamasına izin vermezdi. Yok olur giderdi. Bu Şişli’den kimler geldi kimler gitti. Biz Allah’a şükürler olsun dimdik ayaktayız. Yaptığımı haberler arşivimizde mevcuttur. İnternet sitemize girip bütün arşivimizi kalp gözüyle inceleyen herkes de rahatlıkla duruşumuzu görebilirler.  

Ben ve gazetem Fesih İşler gibi meclise giremeyecek ve bizi eleştiren bir siyasetçinin yapmış olduğu etkinliğe giderek ve haberini yaparak Şişli’ye düzgün siyasilerin gelmesine verdiğimiz destekten menfaatten uzak bir tutum sergilediğimizi görebilirler.

‘ŞİŞLİLİ OLARAK BİZİ BİZDEN BAŞKASI DÜŞÜNMEZ’

Şişli Halkının da taraf oldukları siyasetçilere aynı hassasiyeti göstermeleri durumunda Şişli daha iyi yaşanabilir bir kent olacaktır. Beş yılda bir önümüze konulacak sandığa bize yakışır insanları gönderebilmemiz için de önümüze konulacak isimlerin de bizi temsil edebilecek insanlardan oluşması gerekir. Onun için eleştirel bakmalıyız. Bizim önümüze konulan insanları seçme mecburiyetinden de ancak böyle kurtulabiliriz.

Dolayısıyla da bu tür düzgün siyasetçileri de partisi ne olursa olsun destekleyeceğim.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.