Tekin; ‘Şişli’de yaşananlar İnönü ile Sarıgül'ün rant ve koltuk kavgasıdır’

Tekin; ‘Şişli’de yaşananlar İnönü ile Sarıgül'ün rant ve koltuk kavgasıdır’

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin Şişli’de hizmetten ziyade sansasyonların konuşulmasının arka planında İnönü İle Sarıgül’ün rant ve koltuk kavgası yatmaktadır. Bu kavgalarla da Şişli Halkı uyutuluyor’ dedi.

Tekin Şişli’de Şişli Halkı cambaza baktırılarak hizmetten ziyade rantların gizlenmeye çalışıldığını söyledi. Bu nedenle de Şişli Belediyesi sürekli sansasyonlarla gündemden bir türlü düşmüyor.

Maslak’ta Şişli’nin ve Şişli Halkı’nın malı olan ve yeşil alan olarak kullanılması gereken yerin Mustafa Sarıgül’ün sahibi olduğu Şişli Meslek Yüksek Okulu’na peşkeş çekilen yerle ilgili Yayın Yönetmenimiz Mehmet Tekin Yıllardır mücadele ediyordu. Tekin’in bu mücadelesinde de ne Hayri İnönü nede bir başka kişi, kurum ve kuruluş yanında yer almamıştı. 

TEKİN 2014 YILINDA KONUYU GÜNDEME GETİREREK MAHKEMEYE TAŞIMIŞTI 

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin'in Şişli'nin mallarını çar çur ettirmemek adına Maslak'taki İnönü'nün bu gün gündeme getirdiği olayı ilk kez 2014 yılında gündeme getirmişti. Tekin bununla da yetinmeyerek konuyu mahkemeye taşımıştı. 

İNÖNÜ TEKİN'İN TÜM ÇABALARINI GÖRMEZDEN GELMİŞTİ

Tekin 2014 yılında İnönü'ye gittiğini gerek resmi olarak yaptığı yazışmalarla gerekse de şifahen yaptığı tüm görüşmelerine rağmen İnönü'nün ihaleyi bir türlü iptal etmediğini ifade etti. 

Tüm bunlara rağmen İnönü'nün Tekin'in aleyhine ve Sarıgül’ün de lehine olacak Şişli Belediyesi adına mahkemeye savunma yaptığını belirtti.

OLAYLARIN ARKASINDA İNÖNÜ İLE SARIGÜL'ÜN RANT VE KOLTUK KAVGASI YATIYOR

Tekin; İnönü'nün bu gün hiçbir şey olmamış gibi tekrar gündeme getirmesinin altında rant ve koltuk kavgalarının yattığını söyledi. İnönü’nün samimi olmadığını ve gerçek amacının da Şişli olmadığını söyledi.

25 MİLYON LİRAYI İNÖNÜ İLE SARIGÜL BİRLİKTE İHALE ETTİLER 

Tekin, Hayri İnönü yerel seçimlerden bir gün sonra 31 Mart'ta 25 milyon liralık ihaleyi Mustafa Sarıgül'ün okuluna göz göre göre ve usulsüzce verdiğini belirtti. Yani dün Hayri İnönü tarafından ihalesi yapılan Şişli’nin 25 milyon lirası bugün Mustafa Sarıgül’ün okulunda yattığını söyledi.

İNÖNÜ İLE EMİR SARIGÜL OKULU BİRLİKTE TEFTİŞ ETMİŞLERDİ

Tekin’in tüm çabalarına rağmen İnönü’nün bu gün şikâyetçi olduğu okulun inşaatını birlikte teftiş etmişlerdi. Bunlar da yetmemiş gibi ‘Türkiye’nin yükselen değeri Şişli Meslek Yüksek Okulu’ diye kendi twitter hesabından da twit atmıştı.      

KONU ULUSAL BASININ GÜNDEMİNE DÜŞÜNCE TEKİN'İ CANLI YAYINA ALINMIŞTI

30 Mayıs'ta yaşanan arbede ve emniyet güçlerinin Şişli Belediyesi güvenlik görevlilerini zor kullanarak binadan çıkarmasının ardından Tekin A Haber'in sorularını canlı yayında yanıtlamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.