Tem'in kenarında maça ısındılar

Tem'in kenarında maça ısındılar

İstanbul’da takımların çektikleri eziyetler bir türlü sona ermiyor. Geçtiğimiz haftalar birçok sahada sıkça tekrarlanan oyun alanında ısınamama rezaleti bu hafta da devam etti.

 İstanbul’da takımların çektikleri eziyetler bir türlü sona ermiyor. Geçtiğimiz haftalar birçok sahada sıkça tekrarlanan oyun alanında ısınamama rezaleti bu hafta da devam etti.

TEM Otoyolunun kenarına gittiler

İstanbul Süper Amatör Ligde Cumartesi günü oynanan Kartaltepespor-Bağcılarspor maçı öncesinde sahanın kenarında ısınmak isteyen iki takımın futbolcuları Hakem triosunun buna izin vermemesi üzerine TEM otoyolunun kenarında asfaltta maça hazırlanmak zorunda kaldılar.


Bir önceki maç geç başladı, yeterli süreleri yoktu

Birisi düşmemek için, diğeri ise Play-Off için mücadele eden Kartaltepespor-Bağcılarspor (İstanbul SAL 2.Grup) maçı, bir önceki maç olan Yıldırım Bosna-Adalar maçında konuk ekibin maça 10 dakika geç gelmesi nedeniyle gecikmeli başladı. Bu durumda maç biter bitmez hemen maça başlamak zorunda olan iki takım bir an önce ısınma hareketlerine başlamak istediler.

Oynanan maçın Hakemi karar veriyor
Albayrak suni çim sahasında Yıldırım Bosna-Adalar maçı devam ederken, Kartaltepespor ve Bağcılarsporlu futbolcular Antrenörlerin nezaretinde kale arkasında ortak bir noktada ısınmak istediler ancak devam eden maçın Hakemi Gökçen Seven, bu durumun kurallara aykırı olduğunu öne sürerek, Saha Komiseri vasıtası ile iki takım oyuncularını da sahadan çıkarttı.

Mecburen sahadan çıktılar
Saha Komiseri Rahim Şengül ve kendi maçlarının Hakemi Oğuz Kaan Işık ile görüşen ancak sonuç alamayan iki takım Yöneticileri ve futbolcuları bu duruma sitem ederek yol kenarında maça hazırlanmak zorunda kaldılar. 

Hakemlerin ısınması sorun oldu
Takımlar yol kenarında ısınmak zorunda kalırken, müsabakanın Hakemleri ise kale arkasında ısınmaya devam ettiler. Bu durum ise Kulüplerin ve taraftarların tepkisini çekerken, Hakemlere izin verilip, futbolculara müsaade edilmesinin çifte standart olduğunu ve Hakemlere izin veriliyorsa futbolculara da kolaylık sağlanması gerektiğini söyleyenler oldu. 

Müsabakayı konuk ekip Bağcılarspor 6-0 kazandı.














Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.