Tepecik halkı çalışmalardan memnun

Tepecik halkı çalışmalardan memnun

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Tepecikte başlattığı çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Tepecik Çiğdem Caddesi'nde ki asfalt ve tretuvar çalışmalarını tamamlayan teknik ekip ara sokaklarda yol ve kaldırım çalışmalarını devam ettiriyor. 

Öncelikle cadde ve sokak aralarında görüntü kirliliğine sebep olan ve harabe şekilde duran yerleri kaldıran belediye ekipleri sokak aralarını genişletip Tepecik halkının rahat bir nefes almasını sağlamayı amaçlıyor.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar’ın yakından takip ettiği çalışmalardan halkın da memnun olduğu gözlendi.
Tepecik’in en büyük sorununun alt yapı olduğunu belirten Başkan Akgün, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Çiğdem Caddesindeki belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Akgün; “Çiğdem Caddesinde yaklaşık 1 km’lik yola 1150 ton asfalt döktük. Tabi bu çalışmamız Çiğdem Caddesiyle sınırlı kalmayacak. Tüm Tepecik’i kapsıyor. Ara sokakları da elden geçiriyoruz. Yaya kaldırımlarını yaptığımız gibi ara sokaklarında tamamını asfalt ya da parke ile döşeyeceğiz. Bizim amacımız kalıcı hizmet yapmaktır” dedi.

Tepecik’li bayanlar çalışmalardan memnun…
Fatma Arslan; Tepecik Mahallesinde yapılan yol çalışmalarından Tepecik halkı olarak çok memnunuz.Yıllardır tozdan boğulmuştuk. Bizlerde artık temiz tozsuz çamursuz sokaklarda oturmak istiyoruz
Fadime Ergen; 13 yıldır Gonca gül sokakta ikamet ediyorum. Yollarımızın bozukluğu yüzünden çok sıkıntı çektik. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün başlatmış olduğu çalışmalar sayesinde Tepecik’in değerinin artacağını düşünüyorum.

Eda ulu; Büyükçekmece Belediyesi’nin Tepecikte başlatmış olduğu çalışmaları beğeniyoruz.Pencerelerimizi tozdan açamıyorduk. Sokaklarda çamur yüzünden doğru dürüst yürüyemiyorduk. Bu sorunlarımızı çözüme kavuşturan tüm belediye personeline teşekkür ediyorum. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.