Tepecik Trakya bu sergide bizde varız dedi

Tepecik Trakya bu sergide bizde varız dedi

Büyükçekmece Belediyesi tarafından tarihi Kervansaray’da resmi açılışı gerçekleştirilen "Benim Rengim Büyükçekmece" resim sergisinin çalışmaları bölgede tüm hızıyla devam ediyor.

Tepecik Trakyalılar Dernek Başkanı Yusuf Kurt ve yöneticileri sergi açılışının ardından çalışmalarını dernek binalarında sürdürüyor. Dernek Başkanı Kurt, “Dünyanın en uzun açık alan resim sergisinin oluşturulmasına katkıda bulunmayı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çok istedik ve çalışmalarımızı dernek binasında devam ettirmeye karar verdik” dedi.
Büyükçekmece Belediyesi’nin Kültür ve Sanat ile ilgili çalışmalarını takdir ettiğini belirten Tepecik Trakyalılar Dernek Başkanı Yusuf Kurt bu güzellikleri kendilerine yaşatan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’e ve ekibine teşekkür etti. Dernek’te yapılan çalışmaları ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ersel Yazıcı, Dernek Başkanı Kurt’a ve dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Akgün konuyla ilgi olarak, bu proje de yer alan  vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun kaldığını, serginin toplumun her kesimine hitap ettiğini söyledi. Akgün, Tepecik Trakyalılar Derneğinin sergiye katılımda bulunmalarını ise çok olumlu bulduğunu belirtti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.