Tertemiz doğasıyla enfes bir ortam

Tertemiz doğasıyla enfes bir ortam

Stresinizi atabileceğiniz sessiz ve sakin bir ortamda sevdiklerinizle hoş ve keyifli doğa harikası bir yerde kahvaltı yapmaya, iftarınızı açmaya ne dersiniz?

İŞTE BU SORUNUN CEVABI 

Sapanca Gölün'deki Yeşilköy Restaurant işte tam da bu sorumu yanıtlıyor.Sapanca gölündeki Yeşilköy Restaurant çevre illere ,özellikle istanbul'a  yakınlığıyla, temiz havasıyla,tertemiz doğasıyla sunduğu pekçok aktivitelerle çevresinde gezebilicek yerlerle harika bir ortam.

ULAŞIMDA HARCADIĞINIZ VAKTE DEĞER

Yeşilköy Restaurant; Ala carte, köy kahvaltısı, grup ve iftar menülerinin olduğu çeşitli lezzetleriyle, kaliteli hizmetliyle kısa zamanda tercih edilir olmuş. Ulaşımın vakit aldığı ama rahat ulaşılan Sapanca ulaşımda harcadığınız vakte değen manzarısıyla karşılıyor sizi.

Ailenizle bir pazar sabahı harika doğal yeşilliğinde organik köy kahvaltınızı yaparken çocuklarınızıda (ATV safari ve trekking yapabiliceği aktiviteler sunuyor sizlere.Misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Yeşilköy Restaurant hem eğlenceli hem sağlıklı ortamıyla kalitesini ve neden tercih edildiğini kanıtlıyor aslında.

KELİMELER YETERSİZ KALIYOR

Sapancada ki Yeşilköy Restaurantı anlatmak için hem fotoğraflar hem de kelimeler yetersiz kalıyor malesef. Restaurantın içindeki ve dışındaki atmosferi bir nebze fotoğraflardan hissedebilirsiniz belki ama  mutlaka gidebiliceğiniz, ailenizle ve sevdiklerinizle hoş keyifli bir pazar kahvaltısı yapabiliceğiniz ya da iş arkadaşlarınızla gayet makul fiyatlara iftarınızı açabiliceğiniz, en kaliteli lezzetleri tadabiliceğiniz, aynı zamanda mini toplantılrınızı buarada doğal yeşillik ve fon müziği gibi şırıl şırıl akan dere suyunun eşliğinde lezzet alabiliceğiniz enfes bir ortam.

Yeşilköy Restaurant , doğası ve bozulmayan yeşilliğiyle,akan deresiyle,güleryüzlü kaliteli hizmetiyle çok çeşitli lezzet ve makul fiyatlarıyla sizleri bekliyor.

www.yesilkoysapanca.com  web adresinden bakabilirsiniz. 

0 532 666 8638 - 0532 735 60 81 iletişim numaralarından ulaşabiliceğiniz Yeşilköy Restaurant İftara sizleri bekliyor.

sapanca-2-670.jpgsapanca-3-670.jpgsapanca-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.