TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı

TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun birçok birimine uzun süre ev sahipliği yapan TFF Beylerbeyi Tesisleri yenilenen haliyle hizmete açıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun birçok birimine uzun süre ev sahipliği yapan TFF Beylerbeyi Tesisleri yenilenen haliyle hizmete açıldı.

Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Merkez Hakem Kurulu, Etik Kurulu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu ve Temsilciler Kurulu’nun yer aldığı TFF Beylerbeyi Tesisleri’nin açılış törenine TFF Başkanı Hüsnü Güreli, TFF eski Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanvekilleri Nihat Özdemir, Ali Dürüst, İbrahim Usta ve Cengiz Zülfikaroğlu, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Kamışlı, Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç, Prof. Dr. Mete Düren, Fuat Guguloğlu, Ali Özdoğan, Genel Sekreter Kadir Kardaş, kurul başkan ve üyeleri katıldı.

Törende, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor Toto 1. Lig kulüp başkanları, İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile spor basınının temsilcileri de yer aldı.

Hüsnü Güreli: Türk futboluna yakışır bir tesis oldu

Törende konuşan TFF Başkanı Hüsnü Güreli şunları söyledi: “Bugün burada Federasyonumuzun birçok birimine ev sahipliği yapan ve tümüyle yenilediğimiz Beylerbeyi Tesisleri’nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Beylerbeyi Tesislerimiz uzun yıllar genç milli takımlara ve Türk sporuna bir eğitim yuvası olarak hizmet verdi ve geleceğin yıldızlarını yetiştirdi. Ancak yıllar içerisinde bu tesisimizin yenilenme ihtiyacı doğdu. Biz de Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi olarak bir yıl önce, bir önceki başkanımız Yıldırım Demirören ile birlikte Yönetim Kurulu olarak Beylerbeyi Tesisleri’ni Boğaziçi’nin dokusuna uygun halde yenilemeye karar verdik.

Burası esasen 8 adet konteyner ve idari bina ile Türk futboluna hizmet vermeye çalışıyordu. Gerekli tüm izinleri alıp 6-7 ay gibi çok kısa süre içerisinde burasını bu konteynerlerden kurtardık ve modern bir yapıya kavuşturduk. Geleneksel Türk mimarisi ile modern yapıyı birleştiren bu tesisimizi Türk futboluna yakışır bir hale getirdik ve tesislerimize bir yenisini daha eklemiş olduk. Bugün bu tesisin Türk futboluna ve Türk futbolunun hizmetine sunulmasını gururla sizlerle paylaşıyoruz” dedi.

TFF BEYLERBEYİ TESİSLERİ

Yeniden düzenlenerek çağdaş bir görünüme kavuşan TFF Beylerbeyi Tesisleri, 7 bin metrekare alan üzerine kurulu. Geleneksel Türk mimarisi ile modern mimarinin izlerini taşıyan tesislerde toplam 2 bin 700 metrekare kullanım alanına sahip iki idari bina bulunuyor.

Her türlü seminer ve etkinlikler için teknik altyapı ve toplantı odalarının mevcut olduğu tesislerde sportif organizasyonlar ve etkinliklere hizmet edebilecek bir futbol sahası, yemekhane ve kafeterya da yer alıyor.

tff.org

tff-beylerbeyi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.