The Marmara yılbaşına hazır

The Marmara yılbaşına hazır

2013'ü unutulmaz bir gece ile karşılamanız için The Marmara Otelleri İstanbul, Bodrum ve Antalya'da zengin menü seçenekleri ve nitelikli programlar sunuyor. The Marmara Taksim sizi İstanbul eğlence hayatının göbeğinde çikolata tadında bir geceye, The Mar

The Marmara Bodrum, The Marmara Antalya ve The Marmara Şişli de yılbaşı özel menü ve programları ile dikkat çekiyor. 

The Marmara Otelleri İstanbul, Bodrum ve Antalya'da yılbaşı heyecan ve coşkusunu kusursuz bir hizmet anlayışı, zengin menü seçenekleri ve kaliteli programları ile kutlamaya hazırlanıyor. Yeni yılı nasıl karşılamak istiyorsunuz; romantik bir yemek masasında mı, gecenin dinamizmini yaşayacağınız eğlenceli bir barda mı, eşsiz bir manzaraya karşı mı? 

The Marmara Taksim, The Marmara Pera, The Marmara Antalya, The Marmara Şişli ve The Marmara Bodrum'da hayallerinize uygun bir program bulacaksınız. 

TAKSİM

The Marmara Taksim misafirlerini, Chocolate Shop'ta özel çikolatalar ve çikolata sepetleri ile karşılayacak. Otelde yılbaşı için konaklama paketi kişi başı 308 euro. Konaklama paketine Tuti Restaurant'ta yeni yıl karşılama yemeği ve yeni yılın ilk brunchı dahildir. 

Sadece Tuti Restaurant'taki yılbaşı yemeğine katılmak isteyen misafirlerimiz 150 TL karşılığında bir kadeh Yaşasın köpüklü şarabının da yer aldığı menüyü deneyimleyecekler. 

PERA

The Marmara Pera yeni yılı, 80'ler ve 90'ların yaşatılacağı retro bir gece ile karşılayacak. İstanbul'da eğlencenin kalbinin attığı bölgelerin başında gelen Beyoğlu ve Asmalımescit'e sadece birkaç dakikalık mesafede konumlanan The Marmara Pera'da birbirinden leziz menüler sunulacak. Gecenin kişi başı fiyatı masa düzeninde 140 TL, ayakta 70 TL. Konaklamalı paketin fiyatı ise 220 euro'dan başlayan fiyatlarla sunuluyor. 

ŞİŞLİ

1950'lerin çizgileri modernize edilerek oluşturulan etkileyici konseptiyle misafirlerine keyfili anlar sunan The Marmara Şişli de, her zevke hitap eden menüsü ile yılbaşına hazır. The Marmara Şişli'de yılbaşı paketinin kişi başı fiyatı 95 TL. Konaklamalı paket fiyatı ise 299 euro.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.