THY'NİN DEV SPONSORLUKLARI BİTİYOR!

THY'NİN DEV SPONSORLUKLARI BİTİYOR!

Özellikle futboldaki sponsorluklarıyla tüm dünyaya adını duyuran Türk Hava Yolları, Barcelona'yı Qatar Airways'e kaptırdıktan sonra Manchester United'ı da bir başka rakibine kaptırdı.

 İngiliz devi Manchester United, Türk Hava Yolları'yla olan sponsorluk sözleşmesini yenilemiyor...

2010 yılında dünya futbolunun önde gelen ekiplerinden Manchester United'la bir sponsorluk anlaşması imzalayan Türk Hava Yolları, İngiliz ekibinin aldığı kararla adeta şoke oldu.

İngiliz basınında bugün çıkan haberlere göre Manchester United, ulaşım sponsorluğu için bundan böyle Rus havayolu şirketi Aeroflot'la anlaşmaya vardı ve THY'yle olan sponsporluk anlaşmasını ise yenilememe kararı aldı.

Aeroflot'la imzalanacak sponsorluk sözleşmesinin bedeli hakkında açıklama yapılmazken, Rusya Hükümeti'nin 2018 Dünya Kupası tanıtımlarına katkı sağlaması için bu sponsporluğa büyük öncem verdiği belirtildi.

BARCELONA'YI DA QATAR AIRWAYS KAPMIŞTI!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda "Barcelona ve Manchester'le sponsorlukları uzatmama kararı aldık. Futbol ve golf alanında yeni sponsorluklarımız olacak" demişti. 

Bu arada hem THY hem de Manchester United'ın sponsporluk anlaşması için "biz uzatmak istemedik" şeklindeki açıklamaları kafaları karıştırdı.

Marka bilinirliği ve prestij açısından büyük önem taşıyan bu anlaşmanın yenilenmeyecek olması sonrasında THY'nin nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Öte yandan Türk Hava Yolları'nın sponspor olduğu diğer bir futbol devi Barcelona ile arasına Qatar Airways'in girdiğini de ilk olarak AirportHaber duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.