Toktamış Ateş, Pazartesi Defnedilecek

Toktamış Ateş, Pazartesi Defnedilecek

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Prof. Dr. Toktamış Ateş için Pazartesi günü İstanbul Üniversitesi'nde tören düzenleneceği belirtildi.

 İstanbul Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Prof. Dr. Toktamış Ateş için 21 Ocak Pazartesi saat 10.00'da rektörlük merkez binasında tören yapılacağı belirtildi. Ardından Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının Toktamış Ateş'in Merkez Efendi Mezarlığı'nda toprağa verileceği kaydedildi. 

 Bu arada, Ateş'in vefatından dolayı üzüntülerini dile getiren İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, "Türkiye'nin ön önde gelen aydınlarından, siyaset bilimci değerli hocamız Prof. Dr. Toktamış Ateş'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bilim insanı kimliği ile İstanbul Üniversitesi çatısı altında bir çok önemli araştırmaya imza attı. Çok sayıda öğrenci ve akademisyen yetiştirdi. Hoşgörüyü ön plana çıkaran bakış açısı ve pozitif yaklaşımlarıyla hepimize örnek olan Prof. Dr. Toktamış Ateş Hocamıza Allah'tan Rahmet, yakınlarına ve İstanbul Üniversitesi camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanın Cennet olsun değerli hocam!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.