Tolunay Keleş Bağlarbaşıspor Altyapısında

Tolunay Keleş Bağlarbaşıspor Altyapısında

Son yıllarda alt yapıdaki başarıları ile adından sıkça söz ettiren Sancaktepe Ziganaspor’da sistemli çalışmaları ve başarıları ile dikkatleri üzerine çeken Teknik Sorumlu Tolunay Keleş

Son yıllarda alt yapıdaki başarıları ile adından sıkça söz ettiren Sancaktepe Ziganaspor’da sistemli çalışmaları ve başarıları ile dikkatleri üzerine çeken Teknik Sorumlu Tolunay Keleş, Bağlarbaşıspor altyapısında görev yapacak.

10 Şubat 1995 İstanbul doğumlu olan Tolunay Keleş, görev yaptığı Sancaktepe Ziganaspor altyapısında U11-U12 ve 13 Liginde şampiyonluk yaşayarak, katıldığı bir çok turnuvada takımı ile dereceye girerek başarılı sonuçlar elde etti.

Önümüzdeki günlerde Bağlarbaşıspor altyapısında göreve başlayacak olan Tolunay Keleş ” Türkiye’nin en başarılı altyapısı olan Bağlarbaşıspor’da görev almaktan dolayı çok mutluyum. Bu onurlu göreve beni layık gören herkese sonsuz teşekkür ederim. Başarıları ile marka haline gelmiş Bağlarbaşıspor altyapısı her zaman tercih edilerek futbolcu potansiyeli olmuştur. Hedefim Bağlarbaşıspor altyapısında sistemli çalışmalar yaparak Türk futboluna yeni ve yetenekli sporcular kazandırmak olacaktır ” dedi.

Murat Nazik

tolunay-keles.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.