Topbaş: “İtfaiyemiz New York'la yarışır“

Topbaş: “İtfaiyemiz New York'la yarışır“

Kadir Topbaş, Cağaloğlu'ndaki Milli Eğitim Müdürlüğü binasında çıkan yangını değerlendirdi. Topbaş "Çalışmaların yeterli olmaması söz konusu değil. İtfaiyemiz New York İtfaiyesi ile yarışır" dedi.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Cağaloğlu'ndaki Milli Eğitim Müdürlüğü binasında çıkan yangında itfaiyenin yeterli olmadığı iddialarına ilişkin, "Çalışmaların yeterli olmaması söz konusu değil. Başarılı bir çalışma vardır. Başka nedenler varsa onlar araştırılıyor" dedi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, "Milli Eğitim Müdürlüğü binasının söndürülmesinde itfaiyenin yeterli olmadığı söyleniyor, bu konuda ne söyleyeceksiniz-" sorusuna şu karşılığı verdi: 

"İTFAİYE, EN BÜYÜK YATIRIMLARIMIZDAN"
"Sabahın çok erken saatinde başlayan bir yangın. Sebepleri araştırılıyor. Önemli bir eser, İstanbul için. İstanbul İtfaiyesi olarak New York itfaiyesi ile yarışacak bir ekipmana ve donanıma sahibiz. İstanbul'da her gün 200'ün üzerinde yangın oluyor ve her birine çok kısa sürede yetişmekteyiz. İtfaiye sadece yangın değil, trafik kazalarında da etkin bir rol oynuyor. En büyük yatırım alanlarımızdan bir tanesi de itfaiyedir. Yeterli olmaması söz konusu değil. Başarılı bir çalışma vardır. Başka nedenler varsa onlar araştırılıyor. Daha sonra itfaiyenin raporu çıkarılacaktır. Fulya'da çıkan bir yangında çok kısa sürede çok etkin bir mücadele yaparak, başarıya ulaşmış bir itfaiyeden bahsediyoruz. İlk defa Türkiye'de bir gökdelende çıkan yangına müdahalede başarılı bir sınav vermiştir. Onun için 'yeterli değildir' diye bir ifadeyi doğru bulmuyorum." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.