Topbaş Ulaştırma Bakanlığı'nı suçladı

Topbaş Ulaştırma Bakanlığı'nı suçladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde devam eden, Birinci Köprü'de de yapılacak olan bakım çalışmasıyla ilgili, "Daha sonra yapılmalıydı. Ulaştırma Bakanımız açıklamalar yaptı.Köprü kaç ay kapatılacak, kaç şeri

İftar vakti trafik çilesi    

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde devam eden, Birinci Köprü'de de yapılacak olan bakım çalışmasıyla ilgili, "Benim gönlümden geçen, köprülerin bakımının Marmaray açıldıktan sonra olmasıydı. Müsteşara da söyledim" dedi. Topbaş, Çamlıca'ya cami projesinin de "Kanal İstanbul gibi", Başbakan Erdoğan'ın projesi olduğunu söyledi.
  
Köprülerdeki bakım zorunluluk
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde devam eden bakım çalışmalarının yarattığı trafik sıkıntısına ilişkin konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, trafikteki sıkıntıları pür dikkat takip ettiklerini söyledi. 8 buçuk yıllık belediye başkanlığı döneminde İstanbul'a 54 milyar TL yatırım yaptıklarını, bunun da büyük kısmının ulaşıma yönelik olduğunu dile getiren Topbaş, "Bir pencere olsa da oradan şöyle İstanbul'un biz gelmeden önceki durumuna bir baksalar. Bu tabii ki, yeterlidir demiyoruz.  Sayın Ulaştırma Bakanımız açıklama yaptı, 'Bu ne ki! Birinci Köprü daha uzun sürecek' dercesine şeyler söyledi. Bu tabii ki, teknik bir konu. Yarın öbür gün bir kaza olsa kimse altından kalkamaz. Bu zorunluluk, kaçınılmaz olarak yapılacak. Kış aylarına alsak, hem okullar açık trafik daha kötü, asfalt açısından uygun değil. Orada rüzgar, soğuk, kış ayın etkilerinden dolayı bu ay tercih edildi" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.