Trafik sorununa “Baba” çözüm

Trafik sorununa “Baba” çözüm

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla harekete geçen Teknik Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar, Büyükçekmece içerisindeki trafik sorununu önlemek üzere çalışma başlattı.

Büyükçekmece Belediyesi yetkilileri ile birlikte önceki gün Büyükçekmece Merkezi’nde incelemelerde bulunan Bayraktar, vatandaşlardan sıkça gelen trafik sorunu şikayetini gidermek üzere bölgede çalışma başlattı. Bayraktar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin merkezdeki asfaltlama çalışmalarını tamamlamasının ardından, özellikle tek yönlü caddelere koyulacak tabelaların yerlerini belirledi.
Daha sonra yanlış parklardan dolayı sıkışan trafiği çözmek üzere yapılabilecek çalışmalar ile ilgili yardımcılarıyla birlikte fikir yürüttü. Konunun çözümü için Dizdariye Mahallesi esnafıyla da görüşen Bayraktar, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirdi. Gelen talep ve şikayetleri yardımcılarına tek tek not ettiren Bayraktar, sorunların çözümü için çalışma başlattı.
Özellikle kaldırımların üzerine yapılan yanlış parkları engellemek üzere bazı noktalara yol ayırıcı eleman olarak kullanılan “baba”ların yerleştirilmesine karar verildi. Vergi Dairesi’nin bulunduğu bölgede ve bankalar caddesi olarak bilinen bölgede yapılacak olan uygulama sayesinde yanlış parkların engellenmesi sağlanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.