Trakya Çengelköyspor için kabus oldu

Trakya Çengelköyspor için kabus oldu

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Çengelköyspor’un, 3.Lig iddiası Edirne’de son buldu. Rakibine 4-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, kalan haftalarda ligde kalma mücadelesi verecek.

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Çengelköyspor’un, 3.Lig iddiası Edirne’de son buldu. Rakibine 4-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, kalan haftalarda ligde kalma mücadelesi verecek.
 
Edirne 25 Kasım Stadında oynanan karşılaşmada, ev sahibi ekip 32.dakikada Emirhan’ın serbest vuruşunda kaleci Oktay’dan dönen topu Ramazan’ın tamamlamasıyla 1-0 öne geçti. 44.dakikada Aydın Tabak, Şenol Yıldırım’ı ceza alanı dışında düşürdü. Aydın bu pozisyonda sarı kart görürken, Çengelköysporlu oyuncu da rakibine küfür ettiği gerekçesi ile oyundan ihraç oldu ve konuk ekip 10 kişi kaldı.
 
63.dakikada göğsüne gelen darbe ile nefesi kesilen Edirnesporlu Doğukan tedavi için oyundan çıkartıldı. Bir kişi eksik oynamasına rağmen daha iyi bir mücadele veren Çengelköyspor, Fırat’ın 64.dakikada serbest vuruştan attığı gol ile beraberliği sağladı 1-1.
 
Çengelköyspor’un galibiyet golü için baskısını arttığı anlarda sol taraftan hızlı gelişen Edirne GK atağında, Ümit Dereci kaleye paralel giden topu ters bir vuruşla kendi filelerine gönderince mavi-siyahlılar 2-1 öne geçti. 
 
Bu golden sonra Çengelköyspor’un 3 ciddi gol girişiminde ev sahibi ekibin kalecisi Ufuk Tahtalı başarılı kurtarışları ile rakibine gol izni vermedi. 85.dakikada Ramazan’ın skoru 3-1’e getiren golü ile oyundan kopan Çengelköyspor, 90.dakikada Mert Filiz’in golü ile 4-1 mağlup oldu ve şampiyonluk ümitlerini Edirne’de sonlandırdı.
 
Taraftarının desteği ile iyi bir oyun sergileyen Edirnespor GK, bu skorla 26 puana yükseldi ve ligde kalmayı garantiledi. Öte yandan bu sezon Keşan Anafartalar maçı hariç Trakya’dan beraberlik dahi çıkartmayan Çengelköyspor A.Ş., 40 puanda kaldı ve son iki haftada Bölgesel Amatör Ligde kalabilmek için mücadele verecek.
 
STAT: 25 Kasım
HAKEMLER: Doğan Altun, Kadir Beyaz, Fettah Büyükyıldız
EDİRNESPOR GENÇLİK KULÜBÜ: Ufuk, Tugay, Samet, Doğukan (dk 63 Orhun Kaan), Emirhan, Ümit, Ramazan, Turgut, Aydın (dk 61), Ender (dk 78 Hasan), Ziad
YEDEKLER: Ahmet, Kadir, Emre, James Chidumaga
TEKNİK SORUMLU: S. Algun Erdem
ÇENGELKÖYSPOR A.Ş.: Oktay, Erkan (dk 55 Cihat), Ümit (dk 73 Zeki Yıldıray), Naci, Mahmut Rıdvan, Günay Baran, Ali Emre, Şenol, Ozan (dk 78 Musa), Eren, Fırat
YEDEKLER: Ferhat, Alper, Erdem, Ömer Faruk
TEKNİK SORUMLU: Sabri Durmuş
SARI KARTLAR: Aydın Tabak (dk 44), Hasan Gürel (dk 87) / Ali Emre Erhal (dk 44), Fırat Işık (dk 64), Mahmut Rıdvan Cumurcu (dk 67), Eren Üntürk (dk 90)
KIRMIZI KART: Şenol Yıldırım (dk 44 Çengelköyspor)
GOLLER: Ramazan Bal (dk 32 ve dk 85), Ümit Dereci (dk 71 kk), Mert Filiz (dk 90)/ Fırat Işık (dk 64)
 
cengelkoyspor1-005.jpgcengelkoyspor2-006.jpgcengelkoyspor3-006.jpg
 
 
Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.