Tunaspor 3.kez üst üste play off'a yükseldi

Tunaspor 3.kez üst üste play off'a yükseldi

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta,22.haftanın mücadelesinde Bayrampaşa Tunaspor, 29.dakika'da Selim Peker, 64.dakikada yeni transfer Mehmet Cihan Sadıkoğlu ve 72.dakikada Kerem Güler'in attığı gollerle Kartal Çavuşoğlu'nu deplasmanda 3-0 yendi.

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta,22.haftanın mücadelesinde Bayrampaşa Tunaspor, 29.dakika'da Selim Peker, 64.dakikada yeni transfer Mehmet Cihan Sadıkoğlu ve 72.dakikada Kerem Güler'in attığı gollerle Kartal Çavuşoğlu'nu deplasmanda 3-0 yendi.

Tunaspor Topladığı 52 puanla 3.kez üst üste olmak üzere,adını Play Off Grubuna yazdırmayı başardılar.     Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren Bayrampaşa Tunaspor Takımı, oyunu rakip sahaya yıkarak,daha ilk dakikalardan itibaren galibiyet golünün peşine düştü. 2.dakikada Kartal Çavuşoğlu ceza sahası içinde kazanılan firik atışını Tunaspor'un yıldız oyuncusu Selim Peker'in, çok sert bir vuruşla direğin az farkla üstünden aut'a yolladığı pozisyonda konuk ekip Tunaspor gole çok yaklaştı.

Maçın 10.dakikasında sol taraftan ceza sahasına giren Kartal Çavuşoğlu Takımından Sertaç Sarıca, topu arkadaşı Abdullah Çelik'le buluşturduğu bu pozisyonda,Tunaspor'un yeni transferi Kaleci Cem Albayrak'ın, kalesini zamanında terk ederek yaptığı bu kritik müdahele sonucu,ev sahibi Takım Kartal Çavuşoğlu mutlak bir golden oldu. Dakikalar ilerledikçe Tunaspor Takımı oyundaki baskısını, sağlı sollu kullandığı kornerlerle daha da arttırdı. Maçın 29.dakikasında sağ taraftan Selim Peker'in kullandığı falsolu köşe vuruşunda şiddetli bir şekilde esen rüzgarında yardımıyla,Kaleci Ali Kuluman'ın bakışları arasında arka direkte filelerle buluşunca,Tunaspor Takımı bu mükemmel golle 1-0 öne geçti Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla 1-0 Tunaspor'un lehine sona erdi.

İkinci yarı ev sahibi Kartal Çavuşoğlu,rüzgarı da arkasına alarak,oyunu Tunaspor yarı sahasına yıkmaya çalıştı. Tunaspor Takımı'nın bunaldığı bu dakikalarda,Maçın 64.dakikasında Tunaspor'dan Emre Çelik'in orta sahadan kaparak israrlı bir şekilde topu çizgiye doğru indirdiği bu pozisyonda,arka direkte topla buluşan Tunaspor'un yeni transferi Mehmet Cihan Sadıkoğlu'nun kafayla durumu 2-0 yaptığı bu pozisyonda konuk ekip Tunaspor, farkı ikiye çıkararak skor anlamında bir hayli rahatlamış oldu.Maçın 72.dakikasında Tunaspor Takım Kaptanı Ercan Işık'la ceza sahasında yakaladığı bu pozisyonda,oyuna sonradan dahil olan Kerem Güler'in yaptığı bu vuruşla konuk ekip Tunaspor farkı 3'e çıkaran golü attı. Karşılaşmada başka gol olmayınca,konuk ekip Bayrampaşa Tunaspor bu zorlu mücadeleyi 3-0 kazanarak,puanını 52'ye çıkardı ve üçüncü kez üst üste olmak üzere,adını Play Off Grubuna yazdırdı.Ev sahibi Kartal Çavuşoğlu ise 11 puanda kalarak,İstanbul Süper Amatör Ligine veda etti.

SAHA:Kartal Yunus
HAKEMLER:Cem Boratay Ala,Ferdi Karadoruk,Tayfun Hakyemez,
SAHA KOMSERİ:Cemal Sivrikaya
KARTAL ÇAVUŞOĞLU:Ali,Erhan,Emre,Fatih,Uğur,Vedat,Sertaç,(Hakan 58dk), Berdal,Muhammet,Abdullah,Hamza,
TEKNİK DİREKTÖR:Began Kartal
BAYRAMPAŞA TUNASPOR:Cem,Cihan,Gökhan,Berkay,Ahmet Kutluay,(Zülfikar 46dk),Ahmet Keleş,Furkan Aktemur,Emre,(Selami 83dk),Mehmet,(Kerem 66dk), Selim,Ercan,
TEKNİK DİREKTÖR:Ulaş Oktay
SARI KART:Ercan 59dk,Abdullah 87dk,
GOLLER:Selim Peker 29dk,Mehmet Cihan Sadıkoğlu 64dk,Kerem Güler 72dk,
 
kartal-cavusoglu.jpgbayrampasa-tunaspor1-002.jpgbayrampasa-tunaspor2-002.jpgbayrampasa-tunaspor3-001.jpg
 
 
bayrampasa-tunaspor4.jpgbayrampasa-tunaspor5.jpg
 
 
 
 
Haber-Foto : Selim Açan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.