Tunaspor, İkitelli'yi Enes'le vurdu 3-1

Tunaspor, İkitelli'yi Enes'le vurdu 3-1

20.Grup U-15 Lig'i ilk hafta karşılaşmasında, Bayrampaşa Tunaspor kendi sahasında, Enes Yenova'nın 29,48 ve 51 dakikalarda attığı birbirinden güzel gollerle, İkitellispor'u 3-1 mağlup etti.

20.Grup U-15 Lig'i ilk hafta karşılaşmasında, Bayrampaşa Tunaspor kendi sahasında, Enes Yenova'nın 29,48 ve 51 dakikalarda attığı birbirinden güzel gollerle, İkitellispor'u 3-1 mağlup etti. Konuk İkitellispor'un golü 10.dakika'da Mehmet'ten geldi.

İstanbul U-15 Lig'i 20.Grup ilk hafta karşılaşmasında, Bayrampaşa Tunaspor'la İkitellispor Bayrampaşa Belediye Stadında karşı karşıya geldi.Maç'a konuk ekip İkitellispor 10.dakika'da Mehmet'in attığı golle 1-0 üstün başladı.
Tunaspor bu gole 29.dakika'da günün golcü İsmi Enes'le cevap verdi 1-1 . Dakikalar ilerledikçe Tunaspor daha çok pas,ve daha çok gol pozisyonlarına girmeye başladı. Maçın 48.dakikasında ceza sahasında topla buluşan Enes durumu 2-1 yaptı. Maçın 51.dakikasında Enes Yenova tekrar sahneye çıkarak, Tunaspor'un ve kendisi'nin üçüncü golüne imza atarak hat-tirick yaptı 3-1 . Maçın 59.dakikasında Hakem Atıf Ömer Üçgül, Tunaspor ceza sahası içerisinde komik bir penaltı kararı verdi. Topu başına gelen Mehmet'in vuruşunu, Tunaspor Kalecisi Melih mükkemel bir refleksle kurtarınca,ev sahibi Tunaspor karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.  

STAT : Bayrampaşa Belediye
HAKEM : Atıf Ömer Üçgül
BAYRAMPAŞA TUNASPOR : 3
Melih,İbrahim,Kazım,Furkan,Yusuf,Egemen,(Batuhan),Harun,(Arda),Kadir,(Serkan),Ali Caner,Muhammed,Enes,
TEKNİK DİREKTÖR : Ahmet Bayraklı
İKİTELLİSPOR : 1
Özer,Serhat,Hasan,Mehmet,Kürşad,Emre,Furkan,Yusuf,(Görkem),Tugay,(Enescan),Sezer,Samet,
TEKNİK DİREKTÖR : Hikmet Aydın
SARI KARTLAR : Yusuf,Muhammed
GOLLER : (Mehmet dk 10),(Enes dk29,48,51)









Haber-Foto : Selim Açan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.