Tunaspor'dan Toplu İmza

Tunaspor'dan Toplu İmza

Geçtiğimiz yılı şampiyon olarak tamamlayan ve BAL ligine yükselen Tunaspor çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İç transferde 6, dış transferde ise 11 isimle anlaşmaya varan Tunaspor, düzenlediği iftar programının sonrasında takım ve yeni transferler toplu imza töreninde bir araya geldi.

Tunaspor’dan İftar Programı

Tunaspor yönetiminin geleneksel hale getirdiği, kulüp tesis ve lokalinin olduğu alanda gerçekleştirilen toplu iftar programı yine büyük katılıma sahne oldu. Kulüp başkanı, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı, siyasi parti temsilcileri, belediye temsilcileri, üyeler ve taraftarlar iftar programında bir araya geldi. Programda konuşma yapan Tunaspor Başkanı Mustafa Altuntaş ayın önemine değinerek, birlik, beraberlik ve yardımlaşmaya dikkat çekti. Kulüp olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Altuntaş: “Bu güzel program vesilesiyle bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tunaspor olarak her geçen gün büyüyoruz. Bize gösterilen bu ilgilinin karşılığını fazlasıyla vereceğiz. Bizler görevimizi en iyi şekilde icra etmek için kulüp olarak her alanda atılım yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Tunaspor’dan İmza Töreni

Yapılan transferle takımı güçlendiren Tunaspor, iftar programının ardından düzenlenen toplu imza töreninde adeta gövde gösterisinde bulundu. İç transferde Furkan, Cihan, Yunus Emre, Berkay, Kerem ve Ahmet ile anlaşmaya varan Tunaspor, dış transferde özenle sürdüğü transfer harekatı sonucunda; Hakan (Sultangazi-Kaleci), Erkut (Vefa-Forvet), Aykut (Muğla-Stoper), Hamza (Beşikdüzü – Kanat), Semih (Yenibosna-Ön Libero), Furkan (Selimiye-Forvet), Celal (Beyköy-Ön Libero), Emre (Dikilitaş-Forvet), Sezer (Malkara Bel.-Sol Açık), Seyitcan (Nişantaşı-Kaleci), Selçuk (Çengelköy-Ön Libero) ile anlaşmaya vardı.

İlgi Giderek Artıyor

İmza töreninde takım futbolcuları, Başkan Mustafa Altuntaş, yönetim kurulu üyeleri,  Teknik Direktör Ata Haluk Yalın ve yardımcıları bir araya geldi. Programda futbolcuların oldukça moralli olduğu gözlendi. Programın ve imza töreninin hem dayanışma hem de motivasyon açısından çok verimli olduğunu söyleyen Teknik Direktör Ata Haluk Yalın Tunaspor’a gösterilen ilginin artmasına dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.