Turistik Otel'de can pazarı

Turistik Otel'de can pazarı

Sultanahmet'te bulunan turistik bir otelde meydana gelen zehirlenme olayı nedeniyle 5'i ağır 23 kişi hastanelerde tedavi altına alındı.

 Sultanahmet'te bulunan turistik bir otelde meydana gelen zehirlenme olayı nedeniyle 5'i ağır 23 kişi hastanelerde tedavi altına alındı. Olayın gaz sızıntısı nedeniyle meydana geldiği tahmin ediliyor. 

Olay saat 04: 00 sıralarında meydana geldi. Fatih Alemdar Mahallesi Zeynep Sultan Camii Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir turistik otelde meydana geldi. Otelde müşterilerin zehirlendiği ihbarı üzerine olay 

yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler otelin çeşitli odalarında baygın halde çok sayıda kişi ile karşılaştı. 

Olay yerinde gaz kokusu da alan sağlık ekipleri durumu hemen itfaiye ve İGDAŞ ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri binanın gaz girişini kapatırken itfaiye ve poliste sokakta geniş güvenlik önlemi aldılar. 

Otelde bulunan 5'i ağır 21 yabancı turist ile 2 otel çalışanı toplam 23 kişi bölgedeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Otelden çıkan ve İran uyruklu olduğunu söyleyen bir müşteri "Ne olduğunu anlayamadık hepimiz uyuyorduk çok korktuk" dedi. 

Öte yandan bir sağlık görevlisinin İGDAŞ ekiplerinin uyarısına rağmen olay mahalinde sigara içmesi dikkat çekti. Olay nedeniyle hastanelerde alarma geçildi. Olayın gaz sızıntısı mı yoksa başka bir zehirlenme vakası mı olduğu yapılan araştırma sonucu netlik kazanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.