Türkiye –Belçika-Hollanda Ticaret ve Yatırım Heyeti düzenleniyor

Türkiye –Belçika-Hollanda Ticaret ve Yatırım Heyeti düzenleniyor

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Türkiye ile Belçika ve Hollanda arasındaki ticareti geliştirme ve firmalarımızın Belçika-Hollanda pazarının potansiyelinden daha fazla pay almalarını sağlamak amacıyla 25–28 Şubat 2013 tarihleri ar

Heyet kapsamında Belçika’nın en büyük inşaat fuarı olan Batibouw Fuarı ziyaret edilecek. Batibouw’da bu yıl 1000’e yakın inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firma stant açacaktır. 2013 yılı fuar teması ise enerji ve şehirde yaşam olup, bu alanda en yeni teknolojiler ve sistemler fuarda sergilenecek.


Ayrıca, ticari açıdan öne çıkan kurumlar ile görüşmeler yapılarak ülkedeki ticaret ve yatırım imkânları hakkında doğrudan bilgi alınacaktır. Bu bağlamda, heyet kapsamında Hollanda’nın ve Belçika’nın önde gelen inşaat firmaları ziyaret edilecek. 

Fuara katılım ve firma ziyaretleri dışında her iki ülkede de Türk ve Belçika-Hollanda firmaları arasında ikili iş görüşmeleri organize edilecek.

Başvuru yapmak isteyenler formunu 8 Şubat 2013 Cuma günü saat 15.00’e kadar ismailerarslan@tuskon.org adresine göndererek KOSGEB destek bilgilerini alabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.