Tuzlaspor attı Sultanbeyli Belediyespor yakaladı

Tuzlaspor attı Sultanbeyli Belediyespor yakaladı

U16 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe mücadelesi İstanbul ayağında Sultanbeyli Belediyespor ile Tuzlaspor takımları Sarıgazi Stadında karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen mücadele 2-2 sona erince ekipler 1 puanın sahibi oldular.

Sinan Karakaş, Adem Aslan ve Muhammed Enes Özel'in yönettiği mücadeleye iki takımda karşılıklı ataklarla başladılar. İlk dakikalarda Sultanbeyli Belediyespor'un etkili göründüğü ve net fırsatlardan yararlanamadığı maçın 36.dakikasında Tuzlaspor golü buldu.

Abdulkerim Aksakal attığı kafa golü ile Tuzlaspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Tuzlaspor'un üstünlüğü ile geçildi.

Tuzlaspor golle başladı

İkinci yarıya hızlı başlayan Tuzlaspor ilk atağında Emircan Topal'ın golü ile skoru 2-0 yaptı. Yenik düşmesine rağmen oyunu bırakmayan ve mücadelesini sürdüren Sultanbeyli Belediyespor etkili ataklarla Tuzla kalesinde pozisyon üretmeye başladı.

 

Sultanbeyli Belediyespor maçı bırakmadı

68.dakikada baskılarının sonucunu alan Sultanbeyli Belediyespor Enes Yüksel'in karambolde attığı golle farkı bire indirdi. Ataklarını sürdüren Sultanbeyli Belediyespor 71.dakikada Recep Solmaz'ın attığı golle skora denge getirdi 2-2. Kalan sürede iki takımında yaptığı ataklardan sonuç çıkmadı ve mücadele 2-2 berabere sona erdi.

Puanları paylaşan iki ekipten Sultanbeyli Belediyespor yarın 17-00 de Sarıgazi Stadında Bağlarbaşıspor'la karşılaşırken Tuzlaspor'da 17-00 de Sultanbeyli Gölet Sahasında Modafen'le karşılaşacak.

tuzlaspor1.jpgsultanbeyli-belediyespor-002.jpgtuzlaspor2.jpgtuzlaspor3.jpgtuzlaspor4.jpgtuzlaspor5.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.