'Ulaşımda İl İl Türkiye’

'Ulaşımda İl İl Türkiye’

Durak Gazetesi ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile 13 il büyükşehir statüsü kazandı. Durak Gazetesi ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası başta bu iller olmak üzere Türkiye’yi kapsayacak bir organizasyon düzenliyor. Amacı büyükşehir statüsüyle ulaşım dünyasının yaşayacağı değişiklikleri (Ulaşım Koordinasyon Merkezi kurulması, temsil yetkisi verilmesi gibi), var olan sorunların paylaşılması ve ulaşım ile ilgili projeler konsunda hazırlık yapılmasını sağlamak olan ‘Ulaşımda İl İl Türkiye’ programı ile siyasetçiler, il protokolü ve esnaf bir araya getirilecek.

İlki 18 Şubat 2013 Pazartesi günü Tekirdağ valisi, Tekirdağ milletvekilleri, Tekirdağ il ve tüm ilçebelediye başkanları, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Birliği, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odaları, ulaşım ile ilgili esnaf odaları, taksi durak ve minibus ve kamyon kooperatif başkanlarının katılımıyla Tekirdağ’da başlayacak olan program her ay Türkiye’nin farklı bir ilinde sorunları dile getirecek, projeleri yetkililerle paylaşacak.   

Programa ulaşım dünyası çalışanlarının korsan taşımacılıkla mücadele yasasının çıkarılması konusunda yaptığı çalışmalarla yakından tanıdığı İstanbul Milletvekili Metin Külünk daimi konuk ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Y. Yahya Uğur da moderatör olarak katılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.