Ümraniye Kemerderespor’dan görkemli açılış

Ümraniye Kemerderespor’dan görkemli açılış

İstanbul Amatör Liglerine yeni katılan Ümraniye ilçesi takımlarından Kemerderespor Kulübü’nün açılışı muhteşem bir törenle yapıldı.

İstanbul Amatör Liglerine yeni katılan Ümraniye ilçesi takımlarından Kemerderespor Kulübü’nün açılışı muhteşem bir törenle yapıldı.

Açılış törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Çekmeköy İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur, Mustafa Küçükkapdan, Cemali Ergül, Hakan Karataş, Ümraniye Kemerdere Spor Kulübü Başkanı Erol Kaya, Kemerdere Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkârları ve İş Adamları Kültür ve Dayanışma Derneği (ESSİAD) Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Özdil, Eski Milli Takım Futbolcusu Fatih Tekke, Milli Takım Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, esnaflar ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılıştan önce Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve protokol Ümraniye Kemerdere Spor Kulübü Başkanı Erol Kaya’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Açılış konuşması yapan Ümraniye Kemerdere Spor Kulübü Başkanı Erol Kaya, “Madde bağımlılığı ile mücadele konusunda neler yapabiliriz diye yola çıkarak, topluma faydalı bireyler yetiştirmek için mahallemizde bir spor kulübü kurmaya karar verdik. Bu anlamda sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bugün burada Kemerdere Spor Kulübünün açılışı münasebetiyle bir araya geldik. İnşallah kulübümüz sayesinde gençlerimiz, vakitlerini çok daha verimli ve kaliteli geçirmiş olacak. Gençlerimizi yetiştirmek, onlara spor alışkanlığı kazandırmak, bu memlekete ve millete faydalı bireyler olmasını sağlayabilmek için spor kulüplerimiz çok büyük önem arz ediyor” dedi. Ümraniyespor’un PTT 1. Ligde lider olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Hasan Can, “Ümraniye’de faaliyette olan spor kulüpleri hakkında da detaylı bilgi verdi. Tüm kulüp yöneticilerini ve bu konuda katkı sağlayan herkesi tebrik ederek konuşmasına devam eden Başkan Hasan Can, “Biz de ilçemizdeki tüm amatör spor kulüplerimize destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Kulübümüzün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

Konuşmalarından ardından Başkan Hasan Can ve protokol tarafından Kemerdere Spor Kulübünün açılış kurdelesi kesildi, çekilen hatıra fotoğrafları ile tören sona erdi.

Murat Nazik

kemerderespor2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.