Ümraniyespor, Pendikspor'u liderlikten indirdi

Ümraniyespor, Pendikspor'u liderlikten indirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun iddialı takımlarından Ümraniyespor evinde grup lideri Pendikspor'u misafir etti. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadeleyi ev sahibi Ümraniyespor 2-1 kazanarak Pendikspor'u zirveden indirdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun iddialı takımlarından Ümraniyespor evinde grup lideri Pendikspor'u misafir etti. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadeleyi ev sahibi Ümraniyespor 2-1 kazanarak Pendikspor'u zirveden indirdi.

Ümraniye Belediyesi İlçe Stadında oynanan ve Süper Lig hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yönettiği maç grubta zirve yarışındaki takımların mücadelesiydi. Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelede ilk tehlikeli atağı Ümraniyespor Samet'in kafa vuruşu ile değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan ev sahibi ekip Aytek ve Mücahit'le yakaladığı net gol fırsatından yararlanamadı. 20.dakikada konuk ekibi Pendikspor'un kazandığı serbest atışta Yaser'in vuruşunda top direkten geri geldi.

Aytek Ümraniyespor'u öne geçirdi

23.dakikada sağ kanattan gelişen Ümraniyespor atağında ceza sahasına yapılan ortaya karambolde kaleci Yakup'la karşı karşıya kalan Aytek, usta bir vuruşla topu Pendikspor ağlarına yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra beraberlik golü için baskılar yapan misafir ekip Pendikspor İlhan ve Uğur'la yakaladığı gol pozisyonlarında başarılı olamadı ve ilk yarı Ümraniyespor'un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya karşılıklı ataklarla başlayan iki takımdan golü bulan ev sahibi Ümraniyespor oldu, 58.dakikada Yasin attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın sonlarına doğru tüm hatları ile farkı azaltmak isteyen Pendikspor, Emre ile bir gol bularak maçın skorunu belirledi. Ümraniyespor 2 - Pendikspor 1

Bu galibiyetle 52 puana yükselen Ümraniyespor Çarşamba günü Körfez İskenderuzspor'un konuğu olurken, 54 puanda kalarak liderliği Yeni Malatyaspor'a kaptıran Pendikspor evinde Tarsus İdman Yurdu takımını misafir edecek.

STAT : Ümraniye Bld. İlçe
HAKEMLER: Deniz Ateş Bitnel - Erkan Akbulut - Mehmet Salih Mazlum /Adnan Güngördü
SAHA KOMSERİ : Feridun Koçak

ÜMRANİYESPOR : Burak, Mustafa, Ziya, Bulut, Aytek, Bahadır, Ömer, Erol, Samet, Mücahit, Yasin
YEDEKLER : Muzaffer, İbrahim, Arif, Ufuk, Tarık, Emircan, Tahir
TEKNİK SORUMLU : İlker Erdem

PENDİKSPOR: Yakup, Hakan, Hayrullah, Ali Kemal, Tevfik, Yaser, Osman, İlyas, İlhan, Uğur, Berat
YEDEKLER : Mehmet, Umut, Salih, Doğan, İskender, Hasan, Emre
TEKNİK SORUMLU : Ahmet Yıldırım
GOLLER: Dk. 23 Aytek, Dk.58 Yasin (Ümraniyespor), Dk.83 Emre (Pendikspor)


umraniyespor1.jpgpendikspor.jpgumraniyespor2.jpgumraniyespor3.jpgumraniyespor4.jpgumraniyespor5.jpgumraniyespor6.jpgumraniyespor7.jpgumraniyespor8.jpgumraniyespor9.jpgumraniyespor10.jpgumraniyespor11.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.