Ümraniyespor Şampiyonluğa koşuyor

Ümraniyespor Şampiyonluğa koşuyor

U21 Liginde şampiyonluğun en büyük adaylarından Ümraniyespor, evinde misafir ettiği Bandırmaspor’u üstün oynadığı karşılaşmada 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

U21 Liginde şampiyonluğun en büyük adaylarından Ümraniyespor, evinde misafir ettiği Bandırmaspor’u üstün oynadığı karşılaşmada 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ümraniye Hekimbaşı Suni Çim Sahasında aşırı yağan yağmur altında oynanan mücadeleyi Ertuğrul Kösterelioğlu, Yılmaz Kayhan ve Şafak Nalbantoğlu hakem triosu yönetirken, Ali Koç mücadelede 4. hakem olarak görev yaptı.

Mücadelenin başlamasıyla oyunu rakip yarı alana yığarak gol arayan Ümraniyespor, ilk dakikadan itibaren baskılı oynamaya başladı. Yağan yağmurun etkisi ile iki takımında top kontrolü yapmakta zorlandığı karşılaşmanın 40.dakikasında ev sahibi ekip kaptan Abdülkerim Canlı'nın kafa golü ile ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamladı.

Ümraniyespor penaltı kaçırdı

İkinci yarıya farkı açmak isteyen Ümraniyespor etkili başladı, kanatları etkili kullanarak rakip kalede pozisyon bulan kırmızı beyazlılar Cafer Koçarslan'ın ceza sahasında düşürülmesi ile 65.dakikada penaltı atışı kazandı. Ev sahibi ekipte atışı kullanan Cenk Doğan'ın vuruşunda top üstten auta gitti.

Bu dakikadan sonra oyun disiplininden kopmayarak baskılarını sürdüren Ümraniyespor, 82.dakikada Ümit Aydoğan'ın frikikten attığı mükemmel golle mücadeleyi 2-0 kazanmasını bildi.

Bu galibiyetle 46 puana yükselerek 3.sıraya yerleşen Şenol Demir'in talebeleri, önümüzdeki hafta deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşırken, 25 puanda kalan Bandırmaspor evinde Eskişehirspor’u misafir edecek.

Demir : Futbolcularıma güveniyorum

Ümraniyespor’un Başarılı Teknik Sorumlusu Şenol Demir ” Sezon başından beri güvenimi boşa çıkarmayarak şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren ve bugünde zorlu hava koşullarında rakibimiz Bandırmaspor'u üstün bir oyunla 2-0 mağlup eden futbolcularımı yürekten kutluyorum. Hedefimiz bundan sonra kalan maçlarımızıda kazanarak A Takıma futbolcu verebilmektir” dedi.

STAT : Ümraniye Hekimbaşı
HAKEMLER: Ertuğrul Kösterelioğlu - Yılmaz Kayhan - Şafak Nalbantoğlu / Ali Koç
SAHA KOMSERİ : Cemal Sivrikaya
ÜMRANİYESPOR : Enes, Abdulkadir, Cenk, Samet, Recep, Abdulkerim, Engin, Mehmet, Fuat, Ümit Cafer
YEDEKLER : Yunus Emre, Abdulkadir, Murat, Talha, Halis, Etem, Yusuf
TEKNİK SORUMLU : Şenol Demir
BANDIRMASPOR : Batuhan, Hüseyin, Işılay, Arda, Bilal, Berahan, Göktuğ, Arif, Anıl, Serdar, Hüseyin
YEDEKLER : Görkem, Hulusi, Samimcan, Hüseyin, Mustafa, Furkan, Anıl
TEKNİK SORUMLU : Ömer Faruk Ahlatlı

umraniyespor-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.