Ümraniyespor'un evinde bileği bükülmüyor

Ümraniyespor'un evinde bileği bükülmüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ümraniyespor evinde Yeni Malatyaspor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi ev sahibi Ümraniyespor 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ümraniyespor evinde Yeni Malatyaspor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi ev sahibi Ümraniyespor 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Ümraniye Belediyesi İlçe Stadında oynanan ve üst sıraları ilgilendiren mücadele tempolu başladı, iki takımında istekli oynaması ve mücadeleyi kazanmak istemesi ortaya seyir zevki yüksek bir mücadele çıkardı. 10.dakikada Yeni Malatyaspor'dan Koray'ın sakatlanıp çıkması Teknik Sorumlu Mustafa Uğur'un oyun planlarını alt üst etti. 12.dakikada ev sahibi Ümraniyespor öne geçti. Bahadır'ın sağdan ortaladığı topa iyi yükselip kafa ile topu ağlara yollayan Ziya takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra deplasman ekibi üstün oynayarak tüm hatları ile Ümraniyespor kalesine gitsede aradığı beraberlik golünü bulamadı. İlk yarı Ümraniyespor'un üstünlüğü ile geçildi.

Yeni Malatya bastırdı golü Ümraniyespor attı
İkinci yarıya hızlı başlayan Yeni Malatyaspor sağlı sollu ataklarla Ümraniyespor kalesinde beraberlik golü arasada başarılı olamadı. 52.dakikada kontra atakla ileriye çıkan Ümraniyespor'da soldan yapılan ortaya iyi yükselen Samet takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra iyice kapanan Kırmızı Beyazlıların üzerine etkili giden Yeni Malatyaspor Serkan, Aydın ve Emre ile net pozisyonları değerlendiremediler. 80.dakikada Yeni Malatyaspor farkı bire indirdi. Kaptan Ramazan'ın ortaladığı topu Osman kafa ile filelere yollayarak skoru 2-1 yapan golü kaydetti. Kalan sürede başla gol olmayınca zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Ümraniyespor, 16 puanla 3.sıraya yükseldi.


STAT : Ümraniye Bld. İlçe
HAKEMLER: Levent Aktan - Özgür Karakoçoğlu - Uğur Erdoğan / Sezgin Çınar
SAHA KOMSERİ : Kenan Çelik
ÜMRANİYESPOR : Burak, Mustafa, Ziya, Bulut, Aytek, Bahadır, İbrahim, Mehmet, Ömer, Erol, Samet
YEDEKLER : Muzaffer, İbrahim, Özer, Aykut, Mücahit, Yasin, Tarık
TEKNİK SORUMLU : İlker Erdem

YENİ MALATYASPOR:
Şener, Koray, Ali, Ramazan, Serkan, Fatih, Hüseyin, İrfan, Ersin, Onur, Aydın
YEDEKLER :Vedat, Emre, Emrah, Caner, Mehmet, Emre, Osman
TEKNİK SORUMLU : Mustafa Uğur
GOLLER: Dk.12 Ziya, Dk.52 Samet (Ümraniyespor), Dk.80 Osman (Yeni Malatayaspor)
































Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.