Ünlü isimler tatil sezonunu çoktan açtı bile.

Ünlü isimler tatil sezonunu çoktan açtı bile.

Kimi ailesiyle kimi arkadaşlarıyla tatil karelerini sosyal medya hesabından yayınlandı. İşte ünlülerin tatil pozları...

Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, şubat ayında bir süredir birlikte olduğu iş insanı Kaan Demirağ ile sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu İlk bebeğine hamile olan Alkoçlar, şu sıralar eşi ile tatil yapıyor. 4,5 aylık hamile olan Alkoçlar, bikinili şekilde büyüyen karnıyla çektirdiği pozunu da Instagram hesabından “Sahil tümseği” notuyla paylaştı.

Antalya Kalkan’a giderek yaz tatiline başlayan şarkıcı İrem Derici, siyah bikinisiyle ayna karşısında verdiği bikinili pozunu Instagram hesabından paylaştı. Çok sayıda beğeni alan Derici, paylaşımına “Kalkan’da şeftalilerimi dışarı çıkardım” notunu düştü.

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen model Şevval Şahin, yatırım uzmanı sevgilisi Yiğit Marcus Aral’la birlikte Miami tatiline çıktı.

Geçen günlerde Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikâh masasına oturma kararı aldığını açıklayan Şeyma Subaşı, Ibiza’da tatil yapıyor.

Kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, oğlu Ali ile birlikte soluğu Bodrum’da aldı.

Basketbolcu Cedi Osman, oyuncu sevgilisi Ebru Şahin ile birlikte Maldivler’de.

Şarkıcı Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile birlikte yaz sezonunu Bodrum’da açtı. Ceceli, eşi ile çekildiği bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.