Ünlü sanatçı Yeşim Salkım'dan şok itiraflar!

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım'dan şok itiraflar!

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım, Kadir İnanır hakkında bomba itiraflar yaptı. Hollywood Starlarından hiçbir eksiği olmadığını belirten Yeşim Salkım, Leonardo Caprio bir Kadir İnanır etmez sözleriyle sosyal medyayı sallayarak bomba etki yarattı.

Müzikteki başarısını oyunculukta da kanıtlayan Yeşim Salkım, hep aynı tarzda senaryoların geldiğinden yakındı. Salkım, “Artık absürt işler yapmak istiyorum. İnsanlar benimle eğlensin” diye konuştu.

Bugün’den Okan Işık’ın haberine göre hem sah­ne­ler­de hem de be­yaz­per­de de ken­di­ni ka­nıt­la­yan en­der isim­ler­den bi­ri olan Ye­şim Sal­kım, sa­mi­mi açık­la­ma­lar yap­tı.

Yıl­lar­dır ken­di­si­ne hep ay­nı tarz­da rol­ler ve se­nar­yo­la­rın gel­di­ği­ni be­lir­ten Al­tın Por­ta­kal ödül­lü Sal­kım, “Ben uzak­tan gö­rün­dü­ğü gi­bi snop ve so­ğuk bir ka­dın de­ği­lim. Ab­sürt iş­ler ya­pıp in­san­la­rın be­nim­le eğ­len­me­si­ni is­ti­yo­rum. Ko­me­di fil­min­de oy­na­ma­yı çok is­ti­yo­ru­m” de­di.

Leonardo Di Caprio bir Kadir İnanır etmez

Ka­dir İna­nı­r’­ın, Holl­ywo­od star­la­rın­dan hiç­bir ek­si­ği ol­ma­dı­ğı­nı be­lir­ten Sal­kım, “Ka­dir İna­nır za­ma­nın­da yurt­dı­şı­na git­sey­di çok gü­zel iş­ler ya­par­dı. Holl­ywo­od film­le­rin­e dün­ya­nın pa­ra­sı­nı har­cı­yor­lar ama Sel­vi Boy­lum Al Yaz­ma­lı­m’­ın duy­gu­su yok. Leo­nar­do Di Cap­ri­o’­nun ay çö­re­ği gi­bi bir yü­zü var. Hiç bü­yü­mü­yor­muş gi­bi gö­rü­nü­yor. Ya­kı­şık­lı er­kek ke­mik­li olur” diyerek İnanır’a övgüler yağdırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.