Üsküdar Kulüpler Birliği iftarda buluştu

Üsküdar Kulüpler Birliği iftarda buluştu

Üsküdar ilçesinde faliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri, Üsküdar Kulüpler Birliği'nin düzenlediği iftar programında bir araya geldiler.

Üsküdar ilçesinde faliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri, Üsküdar Kulüpler Birliği'nin düzenlediği iftar programında bir araya geldiler. Yoğun katılımın olduğu ve tüm amatör kulüplerin katılım gösterdiği İftar yemeği oldukça samimi ortamda gerçekleşti.

Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü iftar yemeği öncesi yaptığı konuşmada " Güzel vatanımız bölmeye çalışan iç ve dış düşmanlara karşı birlik ve beraberliği ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde mübarek ramazan ayını fazileti ile birlik, beraberlik, kardeşlik ve bunun yanında yardımlaşmak ve birbirimizle daha çok kenetlenip sıkı sıkı sarılarak gücümüzü göstermek amacıyla Üsküdar'da bulunan spor kulüplerimiz ile spor camiamızın değerli insanlarını geleneksel iftar soframızda bir araya getirerek ramazan ayının bereketini, feyzini ve mutluluğunu paylaştık. iftar davetimize icabet eden dostlarımıza teşekkür ederim " dedi.

uskudar-kulupler-birligi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.