Uyuşturucu Tacirlerine AVM Otoparkında Suçüstü

Uyuşturucu Tacirlerine AVM Otoparkında Suçüstü

Büyükçekmece'de bir alışveriş merkezinin otoparkında uyuşturucu teslimi için buluşan zanlıları, jandarma ekipleri suçüstü yakaladı.

 Büyükçekmece'de bir alışveriş merkezinin otoparkında uyuşturucu teslimi için buluşan zanlılar, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Jandarma kamerasıyla da görüntülenen operasyonda 3 kişi yakalanırken, 33,5 kilo eroin ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İstanbul üzerinden Avrupa ülkelerine uyuşturucu madde (eroin) kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik çalışma başlattı. İstanbul MİT Bölge Başkanlığı'nın da desteğiyle şüpheliler, 15 Şubat 2013 tarihinden itibaren takibe alındı. Yapılan araştırmalarda zanlıların Ortadoğu ülkelerinden Hakkari ve Van'a getirdikleri uyuşturucuyu, şehirlerarası otobüsle İstanbul'a, buradan da Avrupa ülkelerine sevk ettikleri tespit edildi. Şüphelileri adım adım takip eden jandarma ekipleri, uyuşturucu maddenin devir-tesliminin Büyükçekmece'de bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında 12 Mart akşamı gerçekleşeceğini belirledi. Ekipler, saat 18.30'dan itibaren alışveriş merkezinde önlem alarak beklemeye başladı. Uyuşturucu maddenin taşındığı aracın gelmesi üzerine operasyon başlatılırken, yapılan operasyon sonucunda şüpheliler suçüstü yakalandı. Otomobilde yapılan aramada ise, 65 adet paket halinde 33 kilo 520 gram eroin, 1 adet cep telefonu ve 1 adet sim kart ele geçirildi.

Gözaltına alınan S.B., V.B. ve T.T. isimli şahıslar, ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.