Uzunderespor’da hedef Bölgesel Amatör Lig

Uzunderespor’da hedef Bölgesel Amatör Lig

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden ve son hafta İstanbulspor’u 2-1 mağlup ederek ligde kalan Sultanbeyli Uzunderespor’da 2017-2018 sezonunda hedef şampiyonluk.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden ve son hafta İstanbulspor’u 2-1 mağlup ederek ligde kalan Sultanbeyli Uzunderespor’da 2017-2018 sezonunda hedef şampiyonluk.

Geçen yıl ve bu yıl hakkında değerlendirmelerde bulunan Sultanbeyli Uzunderespor Kulüp Başkanı Lokman Karaman ” Geçtiğimiz sezon ilk kez yükseldiğimiz Süper Amatör Ligde son hafta maçı ile kümede kaldık. Bu bizim için büyük bir tecrübe oldu. 2017-2018 sezonuna başlarken yeni yönetim ve yeni bir kadro ile zorlu bir maratona çıktık. Hedefimizi büyüttük, şampiyon olarak ilçemizi daha üst lig olan Bölgesel Amatör Ligde temsil etmek için futbolcu kadromuzu oluşturduk. Yeni sezon için çalışmalarımızda takımımızı tekrardan mevcut Teknik Direktörümüz Fatih Kukku ve ekibine emanet ettik. Yaklaşık bir aydır çalışmalarımızı Sultanbeyli 75. Yıl Stadında sürdürüyoruz. Futbolcularıma ve Teknik kadroma güveniyor şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Karaman : Grubumuzdaki takımlara başarılar dilerim

Çarşamba günü çekilen kura sonucunda 5. Gruba düştük, güçlü takımlar var,  hayırlısı olsun diyorum. Biz iyi olduktan sonra grubun fazla önemi olmadığını düşünüyorum.  Bu senede iyi takımlarla ve iddialı takımlarla mücadele edeceğiz. Bu grupta da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Düştüğümüz grupta güçlü takım sayısı fazla olduğu için mücadeleli ve zevkli bir lig olacağına inanıyorum. Ancak geçen seneyi hatırlarsak daha güçlü takımlara karşı mücadele ettik. Bu sene daha da tecrübeli bir takım olduk. Zor müsabakalara alışık bir takımız. İnşallah bu yılda zorlukları aşarak başarıya ulaşacağız. Başlayacak olan ligde grubumuzdaki tüm takımlara başarılar diler kazasız belasız bir sezon geçirmeyi dilerim ” dedi.

Kukku : Kaliteli kadro oluşturduk

Sultanbeyli Uzunderespor’un başarılı teknik rektörü Fatih Kukku’da, “Yeni sezon için bir aydır çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Geçen sezonki kadromuzu koruyup üzerine çok güçlü ve tecrübeli transferler yaparak daha da güçlendik. Yönetim bizden şampiyonluk istedi. Biz de elimizden geleni yaparak bu sezon dahada kaliteli kadromuzla camiamıza şampiyonluk yaşatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Murat Nazik

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.