Vali Mutlu yatırımları inceledi

Vali Mutlu yatırımları inceledi

İl Özel İdaresi’nin yatırımlarını yerinde inceleme gezilerini sürdüren Vali Mutlu, Ataşehir'de 6, Bakırköy’de 5 ayrı yatırımı inceledi.


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yatırımları yerinde inceleme gezilerini sürdürüyor. İstanbul’daki birçok ilçeye giderek yapılan yatırımları yerinde gören, son durumları hakkında bilgi alan Vali Mutlu, bu kez Ataşehir ve Bakırköy ilçelerindeydi.
Vali Mutlu, Ataşehir gezisine ilk olarak İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Ali İhsan Hayırlıoğlu İ.Ö.O inşaatının incelenmesi ile başladı. Kaymakam Turgut Çelenkoğlu'ndan bilgi alan Vali Mutlu, eğitim kurumları yatırımlarına özel önem verdiğini belirtti.
İnceleme gezisinde sırasıyla Şerifali Çiftliği Sağlık Ocağı, Ataşehir Rotari Lisesi,Ataşehir Halk Eğitim, ve Rehabilitasyon Araştırma Merkezi, Esatpaşa Aile Sağlığı Merkezi ve Selahattin Uzel İlk Öğretim Okulu inşaatlarını inceledi.

Yatırımları inceleme gezisi boyunca İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu ve İl Genel Meclisi Üyeleri eşlik etti.

Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi için geri sayım başladı
Ataşehir’den sonra Bakırköy ilçesine geçen Vali Mutlu, gezisine ilk olarak İl Özel İdaresi tarafından restore edilen halk arasında Taş Mektep olarak bilinen Bakırköy İlk Öğretim Okulu inşaatını inceledi. Halil Bedii Yönetken İ.Ö.O İnşaatının incelenmesi ile başladı.

Bakırköy Kaymakamı Yakup Vatan`dan inşaatlarla ilgili bilgi alan Vali Mutlu, inceleme gezisinde sırasıyla Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi, Halil Bedii Yönetken İ.Ö.O ve Gümrük Bakanlığı Hizmet Binası inşaatlarını inceledi.
Dr. Sadi Konuk Hastanesi inşaatına geldiğinde yetkililerden aldığı “hastane açılışı için geri sayım başladı” sözleri üzerine Vali Mutlu, Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi’nin, yeni binasın da hizmet vermeye başlamasıyla İstanbulluların sağlık hizmeti almasına çok büyük bir katkı sunacağını belirti.
Son olarak Bakırköy Belediyesi Hayvan Barınağını gezerek hayvan yetiştirme ile ilgili Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’den bilgi aldı.

Vali Mutlu'ya Bakırköy gezisinde, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Bakırköy Kaymakamı Yakup Vatan ve İl Genel Meclisi üyeleri eşlik etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.