Vali Mutlu, Yeşilköy İlköğretim Okulu`nu ziyaret etti

Vali Mutlu, Yeşilköy İlköğretim Okulu`nu ziyaret etti

Zihinsel rahatsızlıkları olan öğrencilerin özel bir eğitim aldıkları okulda, sıcak ve samimi bir buluşma gerçekleşti.

Vali Mutlu, çeşitli mental hastalıklara sahip çocuklara mesleki ve temel eğitim veren Yeşilköy İlköğretim Okulu`nu ve öğrencilerini ziyaret etti. 493 öğrencinin eğitim altığı Yeşilköy İlköğretim Okulun`da mutfak, kuaförlük, tekstil, müzik ve diğer eğitimler yer alıyor.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, okul müdürü ve öğretmenlerin bulunduğu bir bilgilendirme ve tanışma toplantısına katıldı.

Daha sonra sınıfları ziyaret eden Vali Mutlu, öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılandı. Sınıfta görülen derse de iştirak eden Vali Mutlu, çocukların aldığı eğitimler hakkında sınıf öğretmeninden bilgi aldı. Öğrencilerle birlikte toplu fotoğraf çektirdikten sonra kuaförlük sınıfını ziyaret eden Vali Mutlu, çocuklarla şakalaşarak saçlarını ne yapabileceklerini sordu, öğrencilerin "var olanları boyarız" cevabına tebessümle karşılık verdi. Mutfak sınıfında da atölyede eğitim alan öğrencilerin yaptığı börek ve tatlıları tadarak her birini tebrik etti.

Son olarak tekstil atölyesini de ziyaret eden Vali Mutlu, çocukların çok başarılı olduğunu ve iyi bir eğitim aldıklarını söyledi.

Vali Mutlu, okul korosunun düzenlediği mini gösteriyle uğurlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.