Valide Tayfunspor finale yükseldi

Valide Tayfunspor finale yükseldi

İstanbul Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen katibim futbol turnuvası karşılaşmasında Valide Tavfunspor ile Sultantepespor takımları karşılaştılar. Zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Valide Tayfunspor finale adını yazdırmayı bildi.

İstanbul Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen katibim futbol turnuvası karşılaşmasında  Valide Tavfunspor ile Sultantepespor takımları karşılaştılar.  Zorlu mücadeleyi  2-1 kazanan Valide Tayfunspor finale adını yazdırmayı bildi.

Selimiye Stadında oynanan mücadeleyi Oğuzhan Uğurlu, Yasin Turna ve Ahmet, Kayhan hakem triosu yönettiier. Mücadeleye her iki takımda istekli ve arzulu başladılar, ilk dakikalarda takımlar oyunu fazla riske atmadan orta saha mücadelesi içinde geçti. 20.dakikada Valide Tayfunspor sol kanattan ceza sahası içine  gelen iyi takip eden Yunus Emre Seymen'in golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra oyuna ağırlını koyan Lacivert Beyazlı ekip 32.dakikada kaptan Yunus Emre Seymen takımının ikinci golünü filelere gönderdi 2-0. Sultantepe golden sonra rakibini üstüne gidip fark kapatmak istiyordu 45.dakikada Orhan Ünal farkı bire indiren golü atarak ilk yarının skorunu belirledi 2-1.

2. yarıya her iki takım istekli başladı Valide Tayfun geriye çekilerek kontra ataklarla rakip kalede gol arıyordu. Sultantepe rakibin üstüne gidip farkı kapatmak istiyordu. karşılıklı ataklar skoru değiştirmedi. Sultantepe spor kaleci Barış ve Ogün Göktan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar. karşılama Valide Tayfur 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.    

valide-tayfunspor1-003.jpgvalide-tayfunspor2.jpgvalide-tayfunspor3.jpg

 

Haber : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.