Vatandaş Yanıt Arıyor

Vatandaş Yanıt Arıyor

İçme suyunun içinde hayvan ve insan dışkılarında bulunan bakterilerin olması vatandaşları çıldırtmış durumda.

İnsanoğlunun yaşamını devam ettirebilmesi için en temel ihtiyacı olan suya da artık gıda hilecilerinin eli uzanmış durumda. 55 farklı markaya ait damacana suların 41 tanesinde hayvan ve insan dışkılarında bulunan bakterilerin çıkması vatandaşı şaşkına çevirdi. Bakterili suyu içmekle burun buruna kalan vatandaşlar bu duruma sessiz kalmadı.


"BU İŞİN ŞAKASI YOK!"
İçme suyumuzu da kirleten hileciler her gün binlerce zehirli damacanayı evlerimize servis ederken, vatandaşlar öfkeden köpürdü! Vatandaşlar, "Kim bunlar? Neden isimleri açıklanmıyor?" diye sordu. Duruma el koyan Sağlık Bakanlığı zehirli damacana sularını yakın takibe alırken; araştırmanın uzun süreceğinden endişe duyan vatandaşlar, "Bu işin şakası yok. Her gün su içiyoruz. En kısa sürede sağlığımızla oynayan firmaları açıklayın. Bize zehirli su içirenleri affetmeyin" diyerek öfkesini gösterdi. 

SATIŞ HÂLÂ DEVAM EDİYOR
İnsan sağlığını tehdit eden bu duruma karşı vatandaşların tepkisi havada kalmadı. A Haber'den 10 ayrı laboratuvardan alınan su raporlarını isteyen Sağlık Bakanlığı, aynı zamanda kendi ekiplerini de gönderip yeni tahliller yaptırarak sorunun kaynağını tespit edecek. Fakat bu süre zarfında hilecilerin su satışına devam edecek olması insanların sağlığını tehdit ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.